Beoordeeld met een 9,0 na 2253 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 8:00 - 17:30 uur
Vrijdag van 8:00 - 17:00 uur
Zaterdag van 8:00 - 12:00 uur

Elektrabuizen & hulpstukken

Op zoek naar elektrabuizen? Dan bent u bij Vos Kunststoffen aan het juiste adres! Wij bieden u een breed assortiment elektrabuizen – voor binnen en buiten, inclusief alle benodigde hulpstukken. Wanneer u een elektra buis via onze webshop bestelt, kunt u thuis dus direct aan de slag met uw elektrische installatie. Bovendien zijn al onze producten van hoge kwaliteit, scherp geprijsd en snel geleverd!

Waarvoor dienen elektrabuizen?

Een elektra buis wordt gebruikt voor elektrische installaties. Bij het aanleggen van zulke installaties, kunt u de PVC buis gebruiken om de bedrading soepel van het ene naar het andere punt te geleiden. De buis biedt bovendien extra bescherming, bijvoorbeeld tegen water, stof en knaagdieren. Als u een installatie aanlegt zonder elektrabuizen, is de kans op beschadigingen op lange termijn groter. Wij raden u daarom aan om altijd een PVC elektra buis te gebruiken: daarmee verlengt u de levensduur van uw elektrische bedrading en bent u verzekerd van een betrouwbare en veilige installatie.

De afmetingen van elektrabuizen

Wij bieden u elektrabuizen aan in de twee meest gangbare afmetingen: 16 of 19 millimeter. Het juiste formaat is afhankelijk van hoeveel bedrading u door de buis wil laten lopen. Vaak is een standaard PVC elektra buis van 16 millimeter voldoende. Wilt u echter een kookgroep op een andere krachtgroep aanleggen? Dan raden wij u elektrabuizen van 19 millimeter aan. Ook zwakstroom gaat vaak door een 19 millimeter elektra buis. Twijfelt u over het juiste formaat? Neem dan gerust contact op: ons team van ervaren adviseurs staat voor u klaar!

Waarom zijn onze elektrabuizen van PVC?

PVC is een sterke kunststof en beschikt over verschillende eigenschappen die nodig zijn om uw elektra buizen te beschermen. Zo is PVC duurzaam, onderhoudsvrij, eenvoudig te installeren en bestand tegen chemicaliën en corrosie. Bij Vos Products vindt u twee soorten PVC elektra buizen: een gele (crème) en grijze variant. Een grijze elektra buis is slagvast en daarom geschikt voor buiten. De gele variant, ook wel installatiebuis genoemd, gebruikt u binnenshuis. De PVC elektra buis crème is ook beschikbaar in een extra gladde uitvoering, waardoor het nog gemakkelijker wordt om de bedrading door de buis te geleiden.

Bestel elektrabuizen gemakkelijk online

Bij Vos Products vindt u alles wat u nodig heeft om een betrouwbare elektrische installatie aan te leggen. Uiteraard diverse soorten elektrabuizen, maar ook alle benodigde hulpstukken. Denk daarbij aan een PVC elektra buisklem en PVC elektra sok. Onze producten zijn van uitstekende kwaliteit en geschikt voor zowel de professional als de particulier. Bovendien staan wij bekend om onze scherpe prijzen en snelle levering: u heeft uw elektra buis al binnen enkele dagen in huis!

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl