Beoordeeld met een 9,0 na 2290 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

Tuinsproeiers

In de zomer hebben we te maken met steeds hogere temperaturen en langere periodes van droogte. Deze weersveranderingen hebben invloed op uw tuin, beregenen wordt hierbij dus een steeds belangrijker onderwerp. Vos Products heeft een ruim assortiment met beregeningsmateriaal zodat u uw gazon en moestuin van water kan voorzien. Ons ruime aanbod loopt uiteen voor zowel de hobby tuinier als voor de professional. Zo kunt u kiezen voor het zelf beregenen van de tuin door middel van een tuinsproeier of gaan voor een watergeef systeem. In onderstaande productgroepen vindt u alles wat u helpt bij een mooie groene tuin. Niet gevonden wat u zoekt? Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden.

Op zoek naar een automatische beregeningsinstallatie? Vos Products heeft er genoeg! Omdat elke tuin uniek is en een eigen plan nodig heeft, bieden wij de optie om een gratis en vrijblijvend een beregeningsplan te maken voor uw tuin. Meer weten? Klik hier.

Verschillende soorten tuinsproeiers

We hebben veel varianten op de tuinsproeier, zodat er altijd eentje is die het beste bij uw tuin past. Zo hebben we nevelaars van K-Rain en Rainbird in het assortiment waarbij de K-Rain nevelsproeier geschikt is voor kleine beregening voor kleine groenstroken, bodembedekkers en struikperken. De Rainbird nevelaar is geschikt voor middelgrote tuinen.

Vos Products biedt turbinesproeiers aan van zowel Rainbird als K-Rain. De Rainbird turbinesproeier is geschikt voor het kleinere sproeibereik tot maximaal 10,7 meter. Daarnaast heeft Vos een ruim aanbod in bovengrondse tuinsproeiers welke ideaal zijn om het gazon te besproeien op warme dagen.

Er zijn sproeistandaarden beschikbaar in de vorm van een steekpen, driepoot met steekpennen en een sproeistatief op slede. We beschikken over alle nodige accessoires voor een complete beregeningsinstallatie. Ook voor handsproeiers en pistoolsproeiers kunt u bij ons terecht. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met ons team voor het juiste advies.

Waar moet u rekening mee houden bij de aanschaf van een tuinsproeier?

Grote tuin of een kleine tuin? Geautomatiseerd of doet u het liever zelf? Deze factoren zijn belangrijk bij het bedenken welke tuinsproeier voor u het meest geschikt is. Het bereik van de sproeier is belangrijk zodat u zeker weet dat de hele tuin bereikt kan worden. Zorg ervoor dat uw sproeier genoeg waterdruk heeft voor een optimaal resultaat. Om zeer efficiënt te beregenen is een druppelbevloeiing systeem wellicht geschikt voor uw tuin. Het voordeel is dat er direct water bij de wortels wordt afgegeven en er daarom ook geen water verspild wordt. Bedenk of u wilt gaan voor een tuinslang of een drukleiding. We bieden ondergrondse pvc drukbuizen welke vaak verlijmt worden met diverse koppelingen. Tyleen is ook zeer geschikt en wordt d.m.v. klemkoppelingen met elkaar verbonden.

Onderhoud uw planten en kies voor volledige beregening van uw tuin

Het is essentieel om uw tuin de aandacht te geven die het verdient. Een juist bewateringssysteem én het juiste onderhoud zorgt voor een prachtige tuin die er elk seizoen op zijn best bij ligt. Zorg ervoor dat uw planten en heggen regelmatig gesnoeid worden zodat de plant of heg gezond door kan groeien. Bemesting is een belangrijk onderdeel om planten te laten groeien, bekijk per plant wat de behoeften zijn. Help uw planten door te mulchen, met mulch bedek je de grond rondom planten om vocht vast te houden. Hiermee verminder je onkruidgroei en stabiliseer je de bodemtemperatuur. Helaas worden planten soms de dupe van ongedierte, door hier op te controleren en maatregelen te nemen voorkom je plagen en blijven planten mooi.

Het regelmatig beregenen is een van de belangrijkste onderdelen voor een stralende tuin. Overweeg daarom een volledige beregening van Vos Products. De voordelen van volledige tuinberegening zijn bijvoorbeeld het besparen van water; een goed beregeningssysteem is een stuk efficiënter dan zelf met een tuinslang in de weer. Hiermee kunt u dus een hoop water besparen en krijgt uw tuin precies wat het nodig heeft. Daarnaast wordt u helemaal ontzorgd en kunt u de beregening overlaten aan een mooi beregeningsysteem.

Vind hier complete beregeningsinstallaties

Voor een complete beregeningsinstallatie bent u aan het juiste adres bij Vos Products. Of u nu op zoek bent naar een geautomatiseerd systeem of simpele sproeiers voor de tuin, wij bieden het aan.
Voor deze beregeningsinstallaties raden wij tyleen leiding systemen aan in combinatie met de benodigde koppelstukken.

  1. ​K-Rain Nevelaar: geschikt voor het beregenen van kleine groenstroken, bodembedekkers en struikperken. Daarbij hebben we (roterende) nozzles die het water over de tuin verspreiden.
  2. Rainbird Nevelaar: een mooie optie die is ontwikkeld voor kleine tot middelgrote tuinen. Dit systeem is betrouwbaar en gemakkelijk te installeren.
  3. K-Rain Turbinesproeier: een pop-up turbinesproeier geschikt voor tuin- en parkberegening. Dit model wordt standaard geleverd met 5 nozzles en sleutel.
  4. Rainbird Turbinesproeier: deze pop-up sproeier is verkrijgbaar in meerdere series en heeft elk verschillend sproeibereik. Ze zijn toepasbaar met verschillende sproeimonden en de series zijn te combineren in gebruik. Bekijk ook de nozzle varianten die we aanbieden.
  5. Sproeiers bovengronds: we hebben meerdere sproeiers zoals de Vyr sectorsproeiers en rondsproeiers in meerdere types. De Gardena zwenksproeiers hebben we in meerdere types en ook VDL rondsproeiers hebben we in vele varianten.
  6. Druppelbevloeiing: met behulp van de druppelslang geeft u efficiënt water aan planten bij de wortel. Maak uw systeem compleet met alle accessoires en hulpstukken die Vos Products aanbiedt.

Automatiseer het sproeien van uw tuin

Een herkenbaar gevoel; het vergeten van het aan of uit zetten van de tuinsproeier. Met als resultaat een dorre, of een te natte tuin. Gelukkig heeft Vos Products genoeg mooie opties om de beregening in uw tuin te automatiseren zodat u thuis komt van vakantie met een mooie groene grasmat en een levendige tuin. Overweeg bijvoorbeeld een K-Rain of Rain Bird nevelaar of turbinesproeier, ook bovengrondse sproeiers zijn een mooie optie waarbij je de kraan maar open hoeft te draaien. Het is zelfs mogelijk om een klok in te stellen zodat er standaard op het gewenste tijdstip wordt gesproeid. Denk eraan om in de winter de leidingen goed leeg te laten lopen zodat de installatie niet kapot kan vriezen.

Welke merken verkopen we?

Vos Products verkoopt Hozelock sinds 2019 en wordt is erg populair onder de tuinliefhebbers. De tuinslangen en tuinslang haspel zijn erg geliefd, maar wij bieden een volledig assortiment aan voor bewatering van de tuin.

  • Gardena: een betrouwbaar en kwalitatief merk wat erg simpel is in gebruik. Perfect voor elke gebruiker die zelf de tuin wil beregenen. Wij hebben een ruim aanbod in Gardena producten.
  • K-Rain: een merk dat naadloos aansluit op andere merken wat een groot voordeel is. Betrouwbaarheid en duurzaamheid staan hoog in het vaandel voor K-Rain. Wij bieden een nevelaar, turbinesproeier en de bijbehorende attributen aan. Ook bieden wij nevelaars en turbinesproeiers aan van het merk Rain Bird.
  • Voor bovengrondse beregening zoals zwenksproeiers en rondsproeiers bieden we verschillende merken aan zoals Vyr, Gardena, VDL en K-Rain. Handsproeiers en pistoolsproeiers bieden we aan van Gardena en Siroflex.
We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl
Dakgoten
Drukleiding
Druk pvc afsluitkraan
Fernco doorvoeren
H-profiel polycarbonaat
Beugels, zadels en clips
Hulpstukken & accessoires
Meest gestelde vragen