Beoordeeld met een 9,0 na 2253 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 8:00 - 17:30 uur
Vrijdag van 8:00 - 17:00 uur
Zaterdag van 8:00 - 12:00 uur

Materialen voor beregening van uw tuin

Een groen grasveld in de tuin dat wil natuurlijk iedereen, maar door de weersveranderingen kunnen de seizoenen anders verlopen dan u wenst. Vaker krijgen we te maken met meer hitte en droogte in Nederland. Goed om te weten dat een goede tuinberegening voor plant en gazon steeds belangrijker worden. In onderstaande productgroepen vindt u voor elke tuin of professional een beregening of diverse materialen naar keuze.

Zoekt u specifiek Gardena tuinslang of andere koppelingen?

Bij Vos Products hebben we specifiek gekozen voor een merk als Gardena, niet alleen vanwege merk of kwaliteit, maar ook vanwege het gemak. Een ideale doe het zelf beregening voor elke gebruiker. Van Slanghaspels, slangkoppelingen tot een tuinsproeier veel is mogelijk en tevens te combineren voor een optimale bevloeiing van uw tuin of gazon. Met meer dan 12 jaar ervaring is Vos Products daarnaast een adviseur als het gaat om beregening van tuinen. Voor elke situatie bieden wij een breed assortiment met diverse slangkoppelingen, sets en doe het zelfpakketten aan. Benieuwd naar onze producten? Laat u verder informeren of kijk op onze webshop voor alle Gardena producten.

Beregening van uw tuin kan in combinatie met sproeier en beregeningspomp

Wat voor type tuin heeft u? Een kleine tuin of juist een groot gazon? Diverse mogelijkheden zijn van toepassing, maar hoe vind ik nu de juiste beregening of sproeier in combinatie met een beregeningspomp? Heeft u een kleine tuin of gazon dan kunt u misschien goed af met een kleine zwenksproeier of handsproeier, maar tegenwoordig krijgen we ook de vraag of kleine beregeningssets mogelijk zijn? Dat kan zeker kijk maar eens op de summerRain sets. We kunnen al een summerRain set aanbieden voor borders doormiddel van een sproeiset of een druppelsysteem voor borders en hagen. Zoekt u meer een professionele beregening voor in de tuin dan kunt u bij ons al met een beregeningspomp van Elpumps aan de slag. Met deze krachtige pompen kunnen wij in combinatie van Rainbird sproeiers een goede beregening aanbieden. Uit onze categorien kunt u keuze maken uit diverse pompen, druppelbevloeiing, sectorsproeiers, pop-up sproeiers, drukleidingen, diverse merken etc…

Kiest u voor tuinslang of een drukleiding?

Naast alle in de grond of bovengrondse materialen kunt u bij ons ook keuzes maken uit diverse tuinslangen of drukleidingen. De basis begint bij een type tuin en van daaruit kunt u keuzes maken hoe het water van punt A naar punt B getransporteerd moet worden. Het mooiste zou zijn dat alle leidingen onder de grond verwerkt zouden kunnen worden, want dan is het mooi weggewerkt en heeft u geen last van losse leidingen in de tuin of aan de muur. Uiteindelijk is het doel om met een juist systeem voor tientallen jaren ontzorgt te zijn. Kiest u voor ondergrondse leidingen voor Pvc drukbuizen of voor tyleen? Beide hebben wij in het assortiment en kunnen beide gebruikt worden voor een systeem. Druk pvc is een systeem dat vaak verlijmt kan worden met diverse koppelingen. Tyleen daarentegen wordt doormiddel van klemkoppelingen met elkaar verbonden. De tuinslang wordt vaak bovengronds gebruikt voor bijvoorbeeld een zwenksproeier, handsproeier of een Gardena spuitpistool om de bloemen nat te houden.

Waarom Hozelock kopen ipv Gardena?

Hozelock is in de ogen van de tuinliefhebber een geliefd product. Zo zien en horen wij van onze klanten dat met name Hozelock tuinslang en slanghaspels erg populair zijn. Sinds 2019 werken wij met dit merk in onze vestiging en ervaren wij dit als een gerenommeerd merk met kwaliteitsproducten. Hozelock beschikt over een volledig assortiment producten voor bewatering van de tuin, drukspuiten, plantverzorging en vijverproducten. De producten kunnen breed ingezet worden voor de tuin, borders, hagen, vijver en nog veel meer. Een ideale manier voor het onderhouden van uw tuin. De tuinsproeiers kunnen een dekking bereiken van 79 tot en met 314m² oppervlakte. Is het beter om Hozelock aan te schaffen dan een ander merk? Wij zien vaak dat diverse merken voor een tuin geschikt zijn en gekocht worden. Wij bieden u daarom een uitgebreid assortiment met veel mogelijkheden om u te voorzien van producten naar ieders behoefte. Om uw gazon te onderhouden met Hozelock producten kunt u het beste op onze webshop kijken wat bij uw situatie kan passen. Heeft u daar verder vragen over dan staan wij u graag te woord voor advies.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl