Beoordeeld met een 9,0 na 2314 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

Tuin beregening | Vos Products

In de zomer stijgen de temperaturen en worden droogteperiodes langer, wat tuinberegening essentieel maakt. Bij Vos Products vindt u alles voor doe het zelf beregening en professionele beregeningsinstallaties. Ons assortiment omvat beregeningssproeiers, beregeningspompen en complete tuin beregening sets. Of u nu kiest voor een tuinsproeier of een uitgebreid beregeningssysteem, wij hebben de juiste oplossing voor uw gazon en moestuin. Bekijk onze productgroepen voor alles wat u nodig heeft voor een groene, gezonde tuin. Heeft u vragen? Ons team staat klaar om u te helpen.

Onderhoud uw planten en kies voor volledige beregening van uw tuin

Het is essentieel om uw tuin de aandacht te geven die het verdient. Een juist beregeningssysteem én het juiste onderhoud zorgen voor een prachtige tuin die er elk seizoen op zijn best bij ligt. Zorg ervoor dat uw planten en heggen regelmatig gesnoeid worden zodat de plant of heg gezond door kan groeien.

Bemesting is een belangrijk onderdeel om planten te laten groeien; bekijk per plant wat de behoeften zijn. Help uw planten door te mulchen; met mulch bedek je de grond rondom de planten om vocht vast te houden. Hiermee verminder je onkruidgroei en stabiliseer je de bodemtemperatuur. Controleer op ongedierte en neem maatregelen om plagen te voorkomen, zodat uw planten mooi blijven.

Het regelmatig beregenen met een goede beregeningsinstallatie is een van de belangrijkste onderdelen voor een stralende tuin. Overweeg daarom een volledige beregening van Vos Products. De voordelen van volledige tuinberegening zijn onder andere het besparen van water; een goed beregeninssysteem is veel efficiënter dan zelf met de tuinslang werken. Hiermee kunt u een hoop water besparen én krijgt uw tuin precies wat het nodig heeft. Daarnaast wordt u volledig ontzorgd en kunt u de beregening overlaten aan een betrouwbaar beregeningssysteem.

Creëer eenvoudig uw eigen beregeningsinstallatie met ons uitgebreide assortiment

Bij Vos Products vindt u alles wat u nodig heeft voor een complete installatie. Ons uitgebreide assortiment beregeningsproducten omvat:

 • Tuinsproeiers: Ideaal voor een gelijkmatige waterverdeling over uw tuin. Beschikbaar in verschillende typen, waaronder sectorsproeiers en rondsproeiers, voor elke tuinconfiguratie. Vos Products bied ook pop up sproeiers aan, deze worden onder de grond geïnstalleerd.
 • Slangen en koppelingen: Hoogwaardige slangen en koppelingen zorgen voor flexibele en duurzame waterverbindingen. Perfect voor het verbinden van verschillende onderdelen van uw beregeningssysteem.
 • Druppelbevloeiing: Efficiënte watergift direct bij de wortels van uw planten, waardoor er minimaal water verloren wordt en u dus bespaard en uw planten gezond blijven. Een ideale oplossing voor moestuinen en bloemperken.
 • SummerRain: Geavanceerde oplossingen voor automatische beregening. Dit systeem biedt gemak en precisie, zodat uw tuin altijd optimaal wordt bewaterd.
 • Waterpompen: Betrouwbare pompen voor constante waterdruk in uw beregeningssysteem. Geschikt voor zowel kleine als grote tuinen.
 • Beregeningsbuizen en accessoires: Hoogwaardige buizen en accessoires die zorgen voor een robuust en duurzaam systeem. Beschikbaar in verschillende maten en materialen.
 • Afsluitventielen en insteeksleutels: Voor nauwkeurige controle en onderhoud van uw beregeningsinstallatie. Essentieel voor het beheer van waterstromen.
 • Bronfilters en accessoires: Bescherm uw systeem tegen vuil en verstoppingen met onze bronfilters. Onmisbaar voor een langdurig en probleemloos functionerend beregeningssysteem.
 • Afdruipventielen: Voorkom waterophoping en bevorder een gelijkmatige waterverdeling met onze afdruipventielen. Belangrijk voor het voorkomen van wateroverlast.
 • Beregeningskoppelingen en verdeelblokken: Flexibele en efficiënte oplossingen voor het verbinden en verdelen van water in uw beregeningssysteem. Geschikt voor diverse toepassingen en configuraties.

Of u nu een doe-het-zelf beregeningssysteem wilt opzetten of een professionele beregeningsinstallatie zoekt, wij hebben de juiste tuinberegening producten voor uw behoeften. Onze producten zorgen voor een efficiënte en betrouwbare beregening van uw tuin.

Automatiseer het sproeien van uw tuin met een sproei installatie van Vos Products

Het is een herkenbaar probleem: het vergeten aan- of uitzetten van de sproei installatie, met als resultaat een dorre of te natte tuin. Gelukkig biedt Vos Products oplossingen om de beregening van uw tuin te automatiseren. Met een K-Rain of Rain Bird nevelaar of turbinesproeier, en zelfs bovengrondse sproeiers, kunt u eenvoudig uw tuin bewateren. Stel een klok in zodat er op gewenste tijden wordt gesproeid, zo is handmatig beregenen verleden tijd. Vergeet niet om in de winter de leidingen goed leeg te laten lopen om bevriezing te voorkomen.

Op zoek naar een automatische beregeningsinstallatie? Vos Products heeft alles wat u nodig heeft!

Elke tuin is uniek en vereist een op maat gemaakt beregeningsplan. Daarom bieden wij bij Vos Products de mogelijkheid om samen met onze deskundige medewerkers, die jarenlange ervaring hebben, een gratis en vrijblijvend beregeningsplan te ontwikkelen dat perfect aansluit bij uw tuinbehoeften. Meer weten over hoe we uw tuin kunnen transformeren met een efficiënte en effectieve beregeningsinstallatie? Klik hier.

Waar moet u rekening mee houden bij de aanschaf van een beregeningsinstallatie

Bij de aanschaf van een beregeningsinstallatie is het belangrijk om verschillende factoren te overwegen om uw tuin optimaal te bewateren. Ten eerste moet u kiezen tussen een automatisch beregeningssysteem en handmatige opties zoals tuinsproeiers. De grootte en vorm van uw tuin spelen hierbij een cruciale rol; grote tuinen profiteren vaak van turbinesproeiers of druppelbevloeiing, terwijl nevelaars geschikt zijn voor kleinere tuinen.

Daarnaast is het essentieel om de waterbron en druk te controleren, aangezien sommige systemen beter presteren met een constante waterdruk en betrouwbare bron. Onderhoud is ook een belangrijke overweging; sommige systemen vereisen meer regelmatige controle, zoals het leeg laten lopen van leidingen in de winter om bevriezing te voorkomen.

Verder is milieuvriendelijkheid een belangrijke factor; kies voor systemen die water besparen, zoals druppelbevloeiing, om zowel uw tuin als het milieu te beschermen. Tot slot moet u rekening houden met de kosten en uw budget, inclusief de initiële installatiekosten en de langetermijnkosten van onderhoud en waterverbruik.

Door deze factoren in overweging te nemen, kunt u een sproeisysteem kiezen die past bij de behoeften van uw tuin en uw persoonlijke voorkeuren.

Veel gestelde vragen

 1. Wat is beregening en waarom is het belangrijk?
  Beregening is het kunstmatig bewateren van planten en gras in uw tuin. Het is belangrijk om de juiste hoeveelheid water te geven om een gezonde groei te bevorderen, vooral tijdens droge periodes.
 2. Wat zijn de voordelen van een automatische beregeningsinstallatie?
  Het bespaart u tijd en water doordat het efficiënter werkt dan handmatig beregenen. Het zorgt ervoor dat uw tuin op de juiste momenten en met de juiste hoeveelheid water wordt voorzien.
 3. Hoe vaak moet ik mijn tuin beregenen?
  ​Dit hangt af van het type planten, de grondsoort en het weer. Over het algemeen is het beter om minder vaak maar diep te beregenen om wortels te stimuleren om dieper te groeien, wat zorgt voor sterkere planten.
 4. Welke soorten beregeningssystemen zijn er?
  Er zijn verschillende soorten, zoals sproeiers, druppelbevloeiing en nevelaars. Elk type heeft zijn eigen voordelen en is geschikt voor verschillende toepassingen en tuinontwerpen.
 5. Hoe kies ik de juiste beregeningsinstallatie voor mijn tuin?
  ​Bij het kiezen van een beregeningsinstallatie moet u rekening houden met de grootte van uw tuin, het type planten dat u heeft, de waterdruk, en uw budget. Het is raadzaam om een gratis en vrijblijvend beregeningsplan te laten maken door onze deskundige medewerkers om de beste oplossing voor uw tuin te vinden.
 6. Wat zijn de voordelen van druppelbevloeiing?
  Druppelbevloeiing is zeer efficiënt omdat het water direct aan de wortels van de planten wordt afgegeven, waardoor er minder water verloren gaat door verdamping. Het is ideaal voor bloembedden, groentetuinen en bomen.
 7. Hoe vaak moet ik mijn beregeningssysteem controleren en onderhouden?
  Het is aanbevolen om uw beregeningssysteem ten minste één keer per seizoen te controleren en te onderhouden. Dit omvat het controleren op lekken, het schoonmaken van sproeiers en druppelaars, en het winterklaar maken van het systeem om bevriezing te voorkomen.
We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl