Beoordeeld met een 9,0 na 2253 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 8:00 - 17:30 uur
Vrijdag van 8:00 - 17:00 uur
Zaterdag van 8:00 - 12:00 uur

Afboording voor in de tuin

Afboarden was nog nooit zo mooi en degelijk. Bent u een klein beetje handig dan is deze tuinafboarding echt iets voor u! Een sterke, duurzame en prachtige tuinboarding die gemakkelijk aan te leggen is, tevens bewerkbaar zoals hout, maar heeft de voordelen dat het niet rot en splintert. Wist u dat dit dit gerecyclede product milieuvriendelijk is? Zeer belangrijk belangrijk het materiaal is ook niet giftig.

Ecoo tuinafboording

Eco lat en Eco planc bieden een flexibele oplossing voor elke afboarding in de tuin of openbare ruimte. Van gazon, border, tuinpad, moestuin, kruidentuin tot zandbak of vijverrand. De stijlvolle afboardingen vinden hun weg in creatieve ideeën voor de tuinaanleg en publieke groenruimtes. Waar vindt u nog degelijker en stijlvoller afboarding? Vraag bij ons naar meer informatie!

De voordelen van een Ecoo tuinafboording

De eco lat tuinafboording is een mooi product om langs borders een afscheiding te maken. Met de Ecoo ecolat bent ook nog eens duurzaam bezig, omdat het materiaal is gemaakt van gerecyclede kunststoffen. Het materiaal is na gebruik opnieuw te recyclen. Allemaal voordelen, maar weet u wat ook andere voordelen zijn? De lange levensduur van het product welke ervoor zorgt dat kunststof zeer goed tegen vocht en water kan. Het materiaal laat zich makkelijk installeren doormiddel van zagen op maat en schroeven op kunststof paaltjes. Daarnaast is het materiaal ook nog rot- en splintervrij.

Waar kan ik online de afboording kopen?

U vindt dit doe-het-zelf product in onze webshop, maar ook in onze winkel, welke gevestigd is aan de Veensesteeg 8 te Veen. Op onze webshop vosproducts.nl kunt u gemakkelijk de materialen bestellen en online afrekenen, daarnaast kunt u de online producten ook laten bezorgen door onze bezorgdienst. Onze afboordings producten zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen in huis zijn.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl