Beoordeeld met een 9,0 na 2301 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

Afboarding voor de tuin

Voor de hobbytuinier hebben wij mooi en degelijk materiaal om uw tuin af te boarden. Vos Products biedt 100% gerecyclede gazon- en vijverafboarding aan van huishoudelijke restplastics. Een sterke, duurzame tuinboarding die gemakkelijk is aan te leggen, tevens bewerkbaar zoals hout, en het heeft de voordelen dat het niet rot en splintert. Het materiaal heeft een lange levensduur, is onderhoudsarm en kan ook achteraf opnieuw 100% gerecycled worden. Met Ecolat afboarding maakt u een duurzame keuze én het is een stijlvolle optie voor het afboarden van uw tuin.

afboarding-sfeer-banner

Waarvoor dient afboarding?

Afboarding, in het Nederlands ook afboording en kantopsluiting genoemd is het afgrenzen van uw tuin of onderdelen van uw tuin. Kantopsluiting zorgt voor een mooie afwerking in uw tuin en het ziet er een stuk strakker uit. Daarnaast zorgt het ervoor dat bijvoorbeeld grind en boomschors op de juiste plek blijft liggen. De Ecolat En Ecoplanc bieden een flexibele optie voor elke soort afboarding in uw tuin of een openbare ruimte. Van een gazon, border, tuinpad, moestuin, kruidentuin tot een zandpad of vijverrand, u kunt uw creativiteit kwijt en uw ideeën werkelijkheid maken met Ecoo. In één oogopslag rust, en een strakke uitstraling wordt makkelijk mogelijk gemaakt met de Ecolat kantopsluiting.

Afboarding voor uw gazon

Kantopsluiting is zowel voor uw natuurlijke grasmat als voor kunstgras een ideale oplossing om de wat minder mooie randen van het gras weg te werken. Zo kunt u een afboarding creëren tussen uw gazon en bijvoorbeeld uw siertuin. Een borderrand biedt bescherming bij harde windstoten en houdt de grasmat op zijn plaats. Worteldoeken nodig bij het aanleggen van uw afboarding? Klik hier voor alle afmetingen.

Vos Products biedt afboarding aan van het merk Ecoo en heeft Ecolatten op rol, rechte Ecolatten en Ecoplanc. Uiteraard verkrijgbaar in combinatie met paaltjes en connect koppelstukken. Met deze duurzame en praktische afboarding realiseert u gemakkelijk zelf een strakke stijlvolle tuin. Een Ecolat is dunner dan een Ecoplanc en is verkrijgbaar op rol en in rechte stukken. De Ecolat op rol is gebogen en is ideaal voor het afboarden van een gazon. Strakke rechte stukken afboarden doe je met de Ecoplanc en hiermee maak je hoeken en vormen met behulp van de Ecoplanc Connect.

Ecolat afboarding

Ecoo is niet alleen een mooi merk om uw tuin mee af te boarden maar u draagt ook bij aan een betere wereld. De Ecolat en Ecoplanc zijn gemaakt van 100% gerecyclede restplastics. Daarnaast heeft het materiaal een lange levensduur en vraagt het weinig onderhoud waardoor u jarenlang plezier heeft van uw kantopsluiting. Ook is het materiaal rot- en splintervrij en kan het achteraf opnieuw gerecycled worden in nieuwe toepassingen wat Ecoo een milieuvriendelijke keuze maakt.

Van restplastics van de consument maakt Ecoo duurzame afboarding, zo worden grondstoffen opnieuw gebruikt. Het overmatige gebruik van plastic is een groot probleem, daarom kiest Ecoo ervoor om van deze materialen zinvolle nieuwe producten te maken die daarna ook weer biologisch afbreekbaar zijn.

De voordelen van een Ecoo tuin afboarding

Waarom kiezen voor Ecoo kantopsluiting? Vos Products biedt deze mooie optie niet voor niets aan. Hieronder een aantal voordelen van Ecolat en Ecoplanc.

  • ​Een strakke tuin: afboarden van uw tuin creëert een rustige en strakke uitstraling met behulp van de stijlvolle afboard materialen verkrijgbaar bij Vos Products.
  • Makkelijke installatie: met de keuze uit rechte latten of gebogen latten en met behulp van paaltjes en connect stukken kunt u vrij simpel zelf de kantopsluiting realiseren in uw tuin.
  • Lange levensduur: Het materiaal is rot- en splintervrij en gaat daarmee erg lang mee zodat u een lange tijd ontzorgd bent.
  • Duurzaam en ecologisch: de Ecolat is gemaakt van 100% gerecyclede restplastics en kan daarna ook weer 100% gerecycled worden. Een milieubewuste keuze.
  • Buigzaam: alhoewel je met Ecoo ook strakke vakken kunt afboarden, is het met de Ecolat op rol ook mogelijk om glooiende vormen in de tuin af te boarden.

Koop hier online uw afboarding

Deze mooie doe-het-zelf optie voor tuin afboarding is verkrijgbaar bij ons in de webshop. U bestelt gemakkelijk en snel al uw materialen bij ons op de website. Wij hebben de producten op voorraad en leveren daarom snel, zodat u snel aan de slag kunt in de tuin. Het is ook mogelijk om de producten bij ons in de winkel te kopen welke is gevestigd aan de Veensesteeg 8 te Veen. Voor vragen of advies kunt u terecht bij onze medewerkers.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl