Beoordeeld met een 9,0 na 2302 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

Compostbakken

Voor een fraaie milieuvriendelijke compostbak moet u bij Vos Products zijn. Wij hebben een compostbak van gerecyclede kunststoffen in het assortiment met een aanbouwmodule zodat u de compostbak gemakkelijk kunt uitbreiden. Met deze module bespaart u materiaal uit en daarmee is deze aanbouwmodule ook voordeliger. Het recyclen van uw organische tuin- en keukenafval wordt nu steeds meer milieugericht denken. Dit kan met het behulp van uw eigen recyclebare compostbak met een lange levensduur. We bieden een compleet pakket aan met de compostbak verstevigingslat en het dak voor de compostbak. Een compostbak kopen is een goede investering die lang meegaat; een fraaie robuuste bak voor in de tuin die uw groente-, fruit- en tuinafval verteert en compost wordt.

Banner-compostbakken

Compostbak van Ecoo

Compostbakken zijn er bij Vos Products in verschillende afmetingen, allemaal van het merk Ecoo. We bieden zowel een kleine compostbak als een grote compostbak aan. Hij heeft een robuuste look en is gemaakt van 100% gerecyclede kunststoffen. De bak is gemakkelijk in elkaar te zetten en is rot- en splintervrij. Dat de compostbak geen onderhoud vereist is ideaal en dit betekent ook dat hij een vrijwel onbeperkte levensduur heeft.

Het Ecoo model is uit te breiden middels de aanbouwmodule, dit is een mooie optie die ook prijstechnisch erg interessant is. Zo bespaart u geld en materialen. Naast dat we verschillende afmetingen hebben van de compostbakken en aanbouwmodules hebben we ook verstevigingslatten en een compostbak dak in drie maten in het assortiment. De verstevigingslatten houden de constructie van de compostbak stabiel; ook bij eventuele uitzetting bij temperatuurstijgingen. Het dak is een goede optie om regenwater af te voeren. Het laat de rijpe compost nog voldoende ademen, op deze manier creëert u een ideale vocht- en zuurstofhuishouding voor de beste compost. Zo bent u voor een complete compostbak in de ideale maat bij Vos Products aan het juiste adres.

Compostbak uitbouwen

In sommige gevallen heeft u niet genoeg aan één compostbak. Een Ecoo compostbak is daarom de perfecte optie. Ecoo heeft de optie tot uitbreiding, u kunt zoveel compostbakken als u wilt aan elkaar zetten. Ook kunt u later een aanbouwmodule aanschaffen mocht u er toch meer nodig hebben. Hieronder wat voordelen van deze aanbouwmodule:

  • Voordelig: een aanbouwmodule is aanzienlijk voordeliger, door materiaal uit te sparen is de aanschafprijs voor u ook aantrekkelijker.
  • Later uitbreiden: als u later wil uitbreiden is dit geen probleem. Zo kunt u altijd achteraf de aanbouwmodule bestellen.
  • Mooi geheel: door de aanbouwmodule zien de meerdere compostbakken eruit als een mooi strak geheel die netjes is afgewerkt.
  • Compost omzetten: met meerdere modules naast elkaar kunt u het composterend materiaal gemakkelijk omzetten van de ene naar de andere bak.

Waar dient u op te letten bij het kopen van een compostbak?

Compostbak kopen? Er zijn een aantal factoren die belangrijk zijn bij het aanschaffen van de ideale compostbak. Allereerst de grootte; kies een compostbak die groot genoeg is zodat al uw organische afval gecomposteerd kan worden. Meer afval is een grotere bak, een aanvullende optie is de aanbouwmodule om de compostbak verder uit te breiden.

Ventilatie is een belangrijke factor bij het composteren. De Ecoo compostbak heeft genoeg ventilatiesleuven en luchtopeningen. De bijbehorende deksel legt u schuin op de bak zodat het regenwater wegloopt en er voldoende luchtruimte is. Zorg ervoor dat de compostbak op de aarde staat, dit bevordert de toegang van bodemorganismen die helpen bij het proces. Consumenten maken steeds vaker een duurzame keuze, de Ecoo compostbak past perfect in het plaatje van een betere toekomst. De compostbakken zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal en zijn ook weer opnieuw te recyclen.

Waarom een kunststof compostbak?

Als u duurzaamheid belangrijk vindt is een compostbak van Ecoo de ideale optie. Hieronder een aantal voordelen opgesomd ten opzichte van bijvoorbeeld een houten compostbak:

  • ​​Duurzaamheid: de Ecoo compostbakken zijn 100% gerecycled en kunt u na de lange levensduur ook opnieuw recyclen.
  • Rot- en onderhoudsvrij: in tegenstelling tot hout vergaat kunststof niet zomaar en is het rot vrij. Zo heeft u jarenlang plezier van een kunststof moestuinbak.
  • Voordelig: kunststof compostbakken zijn over het algemeen een stuk voordeliger dan hout en gaan langer mee.
  • Makkelijke installatie: dit zelfbouwmodel staat binnen een mum van tijd in uw tuin door het gemakkelijke doe-het-zelf systeem. Lees hier de montagehandleiding.

Compostbak kopen bij Vos Products

U wil beginnen met het composteren van uw eigen tuin- en keukenafval met behulp van een compostbak. Vos Products heeft een prachtig model in het assortiment met eindeloze opties zodat hij perfect is voor bij u in de tuin. Bestel de compostbak(ken) snel en gemakkelijk online bij Vos Products. Wij hebben de materialen op voorraad en kunnen snel leveren. U kunt ook langskomen bij onze winkel in Veen waar we u graag helpen. Mochten er vragen zijn kunt u terecht bij één van onze medewerkers.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl