Beoordeeld met een 9,0 na 2253 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 8:00 - 17:30 uur
Vrijdag van 8:00 - 17:00 uur
Zaterdag van 8:00 - 12:00 uur

Compostbak kopen

Hoe milieuvriendelijker kunnen we zijn met een fraaie compostbak van gerecyclede kunststoffen? Recyclen van organisch tuin- en keukenafval wordt nu meer milieugericht denken! Sla tuinafval op in uw eigen recycle compostbak met ontzettend lange levensduur. Recyclen was nog nooit zo leuk!

compostbak uitbouwen

De compostbak is modulair uit te bouwen naar 2, 3 of meerder compostbakken. Ideaal voor opslag of het overhevelen van compost. De combinaties kunnen gemaakt worden en zijn oneindig. Dit maakt het systeem ontzettend makkelijk uit te breiden. Compostbakken van gerecycled kunststof zijn licht van gewicht in gebruik en aangenaam te hanteren. Tevens zijn de gerecyclede materialen bestand tegen zonlicht (UV), water, en knaagdieren. Het materiaal rot of splintert niet. De lage warmtegeleiding beperkt het warmteverlies naar de omgeving.

Al de genoemde voordelen zijn enkel maar positief voor het composteringsproces. Net als de nodige verluchting die deze weldoordachte constructie biedt. Zuren, zouten en/of de microbiële werking zullen geen vat hebben op het gerecycled kunststof van de compostbak.

Composteren in een compostbak van gerecycled kunststof

Met een robuust uiterlijk is de compostbak van Ecoo een geweldig product om uw fruit- en tuinafval te composteren. De compostbak heeft een onbeperkte levensduur en de materialen zijn na gebruik weer opnieuw te recyclen. De materialen laten zich makkelijk in elkaar vallen, waardoor het eenvoudig zelf te monteren is. Vos Products levert daarnaast een montagehandleiding aan voor het verwerken van de gerecyclede materialen.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl