Beoordeeld met een 9,0 na 2307 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

Montage, kabeldoos en kabelafdichting

Vos Products biedt hoogwaardige kabeldozen en afdichtingen aan om zo de elektrische circuits en bedrading veilig te organiseren en beheren. Wanneer u de montage, kabeldozen of kabelafdichtingen via onze webshop bestelt, kunt u thuis dus direct aan de slag met uw elektrische installatie. Bovendien zijn al onze producten van hoge kwaliteit, scherp geprijsd en snel geleverd!

Wat zijn montagedozen?

Montagedozen zijn elektrische behuizingen die worden gebruikt om elektrische verbindingen en bedrading te beschermen. Montagedozen kunnen worden geïnstalleerd in muren of plafonds om elektrische draden, stopcontacten, schakelaars en andere elektrische componenten veilig te houden en te organiseren. Montagedozen zijn meestal gemaakt van metaal, kunststof of mixen van beide en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en types, afhankelijk van de specifieke elektrische toepassing.

Wat zijn kabeldozen?

Kabeldozen zijn doosvormige behuizingen, welke worden gebruikt om elektrische bedrading en kabels te beschermen en te organiseren. Ze worden normaal gesproken gebruikt in woningen, kantoren en andere gebouwen om de elektrische verbindingen veilig te houden en om gemakkelijke toegang te bieden voor onderhoud en reparatie. Kabeldozen kunnen van verschillende materialen worden gemaakt, zoals kunststof of metaal. Afhankelijk van de toepassing zijn deze in verschillende toepassingen aan te schaffen. Klik hier voor het bestellen van ons product.

Kabelafdichtingen, waar toepasbaar?

Kabelafdichtingen zijn toepasbaar in verschillende situaties waarbij kabels door wanden, vloeren of andere oppervlakken moeten worden geleid, terwijl tegelijkertijd de afdichting en bescherming van de openingen worden gewaarborgd. Enkele toepassingen van kabelafdichtingen zijn onder andere:

  • In de bouwsector: waarbij kabels door muren of vloeren moeten worden geleid zonder dat er vocht, stof of vuil naar binnen kan komen. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen bij het doorvoeren van elektriciteitskabels in een gebouw.
  • In de automobielindustrie: waarbij kabels door carrosseriepanelen of andere onderdelen van een voertuig moeten worden geleid, terwijl de openingen water-, stof- en luchtdicht moeten worden afgedicht.
  • In industrieën waar veel gebruik wordt gemaakt van elektrische apparatuur: zoals de petrochemische industrie of de offshore-industrie. Hier worden kabelafdichtingen gebruikt om te voorkomen dat gassen, dampen of brandbare stoffen kunnen ontsnappen via de kabeldoorgangen.
  • In datacenters en serverruimtes: waar kabels door vloeren, wanden of plafonds moeten worden geleid terwijl de afdichting moet worden behouden om de luchtstroom of brandwerendheid van de ruimte niet te verstoren.

Bij vragen over dit product, kunt u contact opnemen met ons deskundig team die u graag wilt helpen. Indien u besluit om uw bestelde producten in ons mooie nieuwe pand op te halen, dan staat de koffie voor u klaar!

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl