Beoordeeld met een 9,0 na 2315 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

Beugels

Op zoek naar bevestigingsbeugels? Dan bent u bij Vos Products aan het juiste adres. Met een ruim aanbod en grote voorraad vindt u altijd een beugel voor uw project. Deze beugels worden veelal gebruikt om pijpen en leidingen te ondersteunen bij de bevestiging aan muren, vloeren of plafonds. Ze bieden structurele stabiliteit en verdelen de belasting. Of u nou een ophangbeugel, pijpbeugel, omegazadel of een kunststof buisklem zoekt, Vos Products heeft het! Weet u niet zeker wat u nodig heeft? Neem contact op met ons team aan specialisten.

Assortiment beugels

Met het ruime aanbod bij Vos Products vindt u altijd een geschikte beugel voor uw project waarmee u een eenvoudige en veilige montage kunt bewerkstelligen.

  1. Pvc-ophangbeugel: deze beugels zijn gunstig in prijs, geschikt voor verschillende toepassingen en zijn bij ons verkrijgbaar in maar liefst 11 verschillende diameters. Deze pvc-ophangbeugel is geschikt voor gebruik met een montageoog of inslagpen. De ophangbeugel is geschikt voor vele toepassingen.
  2. Pijpbeugel: de elektrolytisch verzinkte beugels zijn verkrijgbaar in 11 verschillende diameters en zijn voorzien van een beschermende zinklaag die corrosiebescherming biedt en het heeft een aantrekkelijke uitstraling.
  3. Omegazadel: ook wel een omegaclip genoemd, een voordelige optie voor montage waar u simpel en snel in hout kunt boren en uw buis of pijp kunt bevestigen.
  4. KPA-beugel: verkrijgbaar in 3 diameters, deze beugel bevat alles voor directe montage zoals een voor gemonteerde slagplug, onder blok met snel sluiting en een beugel. De KPA-beugel kan zonder gereedschap worden vastgeklikt m.b.v. de snel sluiting.
  5. Kunststof buisklem: ze zorgen voor een goede ondersteuning door de buis stevig vast te klemmen en op de plaats te houden. Verkrijgbaar in vele diameters en vanaf 40 mm inclusief clip.
  6. Verzinkte rioolbeugel: ondersteunt rioolbuizen en worden bevestigd aan vloeren, muren of plafonds. Houdt de rioolbuis op de plek en voorkomt verschuiving of een buis die doorhangt. Wederom in meerdere diameters te krijgen.

Bevestiging beugels bestellen bij Vos Products

Uw bevestigingsbeugels snel in huis? Bestel online bij Vos Products en ontvang uw bestelling binnen enkele werkdagen. Met ons ruime aanbod en grote voorraad vindt u altijd een beugel die geschikt is voor uw project of toepassing. Nog sneller geholpen worden? U bent welkom in onze winkel in Veen waar we u graag helpen en advies geven. Bekijk hier onze openingstijden.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl