Beoordeeld met een 9,0 na 2302 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

Slangen en koppelingen

Net dat ene onderdeel vergeten voor uw beregeningsinstallatie? Geen probleem, Vos Products heeft alles in huis voor uw gloednieuwe installatie of voor het vervangen van een onderdeel. Voor een beregeningssystemen zijn slangen en koppelingen noodzakelijk. Door middel van onze koppelingen en tuinslangen kunt u met eenvoudige handelingen uw tuin voorzien van water. Bekijk ons assortiment hieronder. We hebben een grote voorraad en kunnen daarom snel bij u leveren. Vragen? Neem gerust contact op met onze deskundige medewerkers.

Tuinslangen van Tricoflex

De welbekende gele tuinslang van Tricoflex hebben wij ruim op voorraad in verschillende lengtes en variaties. De slang is geschikt voor verschillende toepassingen en wordt gebruikt door zowel professionals als door particulieren. Deze flexibele en knikbestendige slangen worden gebruikt door agrariërs voor beregening maar dient ook als eenvoudige betrouwbare tuinslang voor de hobbytuinier. Met een Tricoflex tuinslang bent u verzekerd van een betrouwbare tuinslang die jaren meegaat. De Tricoflex Original biedt uitstekende druk- en vormstabiliteit, zo gaat hij lang mee en behoudt zijn vorm ondanks de hoge waterdruk.

Messing of kunststof koppeling?

Om onderdelen van een tuinslang met elkaar te verbinden zijn slangkoppelingen nodig. Ze zorgen voor een waterdicht systeem en dat het ook los gemaakt kan worden van elkaar. Wat is nou het verschil tussen een messing of kunststof koppeling? Ontdek de verschillen en kies de optie die het beste bij u past.

Waarvoor dient een slangklem?

Dit is een metalen ring die om de slang bevestigd wordt en hiermee kan een water- en luchtdichte afsluiting gerealiseerd worden. We hebben verzinkte slangklemmen, RVS slangklemmen waaronder een zware variant. Deze verschillende slangklemmen hebben allen een breed scala aan variaties.

Slangen en koppelingen online bestellen

Voor koppelingen en slangen bent u bij ons aan het juiste adres. Met ons grote aanbod vindt u altijd het juiste product. Uw order is binnen enkele dagen in huis tegen een scherpe prijs. Onze winkel in Veen is doordeweeks en op zaterdagochtend geopend. Advies nodig of heeft u een specifieke vraag? Neem hier contact met ons op.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl