Beoordeeld met een 9,0 na 2307 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

Druppelbevloeiing

Een druppelslang, ook wel een druppelirrigatieslang wordt gebruikt voor gecontroleerde beregening van planten. Druppel irrigatie is een efficiënte manier om water af te geven bij de wortel van de plant. Het optimaliseert de groei van de plant en zorgt voor waterbesparing. Bij Vos kunt u terecht voor Irritec druppelslangen met bijbehorende accessoires. Verkrijgbaar in drie varianten, daarnaast een breed scala aan koppelingen.

Wat is een druppelslang?

Druppelslangen zijn soepele slangen met kleine gaatjes waar onder druk water doorheen loopt zodat er door elk gaatje evenveel water wordt vrijgelaten. Dit zorgt ervoor dat de planten, bomen of heggen bij de wortels evenveel water krijgen wat erg efficiënt is en de groei van de betreffende plant bevordert. Op deze manier wordt er ook een hoop water bespaart en krijgt de plant precies de hoeveelheid die het nodig heeft. Deze effectieve manier van beregenen zorgt voor een optimale bewatering en is perfect voor meer seizoens gewassen. Wordt ook veel ingezet bij tuinbouw.

Voordelen van druppelirrigatie

  • ​De meest efficiënte beregening
  • Waterbesparing
  • Gecontroleerde waterafgifte
  • Voorkomt de groei van onkruid
  • Minimale verdamping

Druppelslangen en accessoires online kopen

Voor een mooi druppelirrigatie systeem kunt u bij Vos Products terecht. Bestel gemakkelijk en snel op onze website en uw order wordt binnen enkele werkdagen bij u thuisbezorgd. Weet u niet zeker welke koppelingen u nodig heeft? Neem contact op met ons team en zij helpen u graag verder.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl