Beoordeeld met een 9,0 na 2307 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

Elektra

Elektra is niet meer weg te denken in onze samenleving. Elektriciteit is namelijk essentieel voor vele aspecten van ons dagelijks leven; van het verlichten van onze huizen tot het voeden van elektronische apparaten. Het kan worden opgewekt uit verschillende bronnen, zoals fossiele brandstoffen, waterkracht, windenergie, zonne-energie en kernenergie. Elektriciteit kan tevens worden opgeslagen en gedistribueerd via elektriciteitsnetwerken om zo beschikbaar te zijn wanneer het nodig is.

Bij Vos Products bieden wij diverse producten aan, waarmee u de elektriciteit kunt aanleggen. Bij het kopen van elektra is het belangrijk om te letten op de juiste specificaties, zoals het maximale voltage en de stroomsterkte die ze kunnen dragen, evenals de lengte en de dikte van de geleiders. Het is ook essentieel om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de geldende veiligheidsnormen en worden geïnstalleerd door een gekwalificeerde elektricien. U kunt contact opnemen met ons deskundige team, die u kunnen helpen bij het aanschaffen van de juiste producten.

Waarvoor dienen elektrabuizen?

Een elektrabuis, ook wel kabelgoot genoemd wordt gebruikt voor elektrische installaties. Bij het aanleggen van zulke installaties, kunt u de PVC buis gebruiken om de bedrading soepel van het ene naar het andere punt te geleiden. De buis biedt bovendien extra bescherming, bijvoorbeeld tegen water, stof en knaagdieren. Als u een installatie aanlegt zonder elektrabuizen, is de kans op beschadigingen op lange termijn groter. Wij raden u daarom aan om altijd een PVC elektra buis te gebruiken: daarmee verlengt u de levensduur van uw elektrische bedrading en bent u verzekerd van een betrouwbare en veilige installatie.

Welke toebehoren kunt u bestellen bij elektrabuizen?

Uiteraard zijn er bij het aanleggen van kabelgoten weer de nodige hulpstukken nodig om de aanleg op de juiste manier te realiseren. Bij Vos Products kunt u terecht voor alle toebehoren zoals sokken en bochten in verschillende variaties. Deze moffen en bochten zijn verkrijgbaar in grijs en crème evenals de elektrabuizen. Grijs is slagvast en hiermee geschikt voor buiten, binnenshuis gebruikt u de crème variant. Daarnaast hebben we ook buigveren in de diameters 16 en 19 mm. Een buigveer is een veer die de aanleg van kabelgoten gemakkelijker maakt. De veer is onmisbaar bij het buigen van een buis, hiermee kunnen de buizen niet knikken of breken en maakt u ze in de gewenste bocht. Voor complexere situaties zijn flexbuizen de ideale oplossing! Deze hebben we zowel leeg als voorbedraad. Een flexbuis is gemaakt van flexibel materiaal waardoor het makkelijk te gebruiken is in complexe of krappe ruimtes.

Elektrabuizen voor inbouw

Elektrabuizen voor inbouw bieden een gestroomlijnde oplossing voor het verbergen van bekabeling in muren en plafonds. Deze buizen van PVC, zorgen voor een veilige en georganiseerde routing van elektrische bedrading zonder de esthetiek van de ruimte te verstoren. Dankzij verschillende maten en vormen kunnen ze naadloos worden geïntegreerd in verschillende bouwprojecten, van woningen tot commerciële ruimtes. Met het ruime aanbod bij Vos Products vindt u altijd het juiste materiaal voor het creëren van een nette en professionele afwerking, terwijl ze tegelijkertijd voldoen aan alle veiligheidsnormen voor elektrische installaties.

Waarom zijn onze elektrabuizen van PVC?

PVC is een sterke kunststof en beschikt over verschillende eigenschappen die nodig zijn om uw elektra buizen te beschermen. Zo is PVC duurzaam, onderhoudsvrij, eenvoudig te installeren en bestand tegen chemicaliën en corrosie. Bij Vos Products vindt u twee soorten PVC elektra buizen: een gele (crème) en grijze variant. Een grijze elektra buis is slagvast en daarom geschikt voor buiten. De gele variant, ook wel installatiebuis genoemd, gebruikt u binnenshuis. De PVC elektra buis crème is ook beschikbaar in een extra gladde uitvoering, waardoor het nog gemakkelijker wordt om de bedrading door de buis te geleiden.

Aanbod bij Vos Products

We bieden een breed scala aan elektra producten aan, waaronder:

  1. Kabels, draad en snoeren: We bieden een breed scala aan elektrische kabels en draden voor zowel binnen- als buitengebruik. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en diktes, afhankelijk van de toepassing.
  2. Elektrabuizen & hulpstukken: Wij bieden u een breed assortiment elektrabuizen – voor binnen en buiten, inclusief alle benodigde hulpstukken. Wanneer u een elektra buis via onze webshop bestelt, kunt u thuis dus direct aan de slag met uw elektrische installatie.
  3. Montage-, kabeldozen en kabelafdichtingen: Vos Products biedt hoogwaardige kabeldozen en afdichtingen aan om zo de elektrische circuits en bedrading veilig te organiseren en beheren.
  4. Elektrische accessoires: We hebben ook diverse elektrische accessoires, zoals verbindingsmaterialen, schakelmaterialen en beugels, zadels en clips, aardingsmaterialen. Deze accessoires zijn handig bij de installatie en het beheer van elektrische systemen.
  5. Stekkers en contactstoppen: We hebben verschillende soorten schakelaars en stopcontacten die voldoen aan de veiligheidsnormen en geschikt zijn voor zowel residentieel als commercieel gebruik.

Bestel elektrabuizen gemakkelijk online

Ons aanbod elektra producten is ontworpen om aan de behoeften van zowel professionele elektriciens als doe-het-zelvers te voldoen. We streven ernaar om producten van hoge kwaliteit te leveren die betrouwbaar, veilig en duurzaam zijn. Bovendien zijn al onze producten van hoge kwaliteit, scherp geprijsd en snel geleverd! In onze webshop kunt u gemakkelijk alle producten bestellen en deze kunnen binnen 1-3 werkdagen geleverd worden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment elektra producten.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl