Beoordeeld met een 9,0 na 2315 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

Buitenriolering

Op zoek naar PVC met manchet voor uw riolering of voor een ander waterafvoersysteem? Vos Products biedt een ruim assortiment PVC met manchetverbinding, geschikt voor binnen en buiten. PVC met een manchet draagt zorg voor wat beweging onder de grond zodat lekkages en verzakkingen voorkomen worden en u een waterdicht systeem heeft. Bekijk hieronder ons aanbod met scherpe prijzen, van hoge kwaliteit en met een snelle levertijd!

Wat heeft u nodig voor een volledige buitenriolering?

De basis van uw riolering zijn PVC afvoerbuizen met manchet, deze buizen zijn extra stevig en zijn waterdicht. Specifiek geschikt voor buitenshuis rioleren. Manchet PVC wordt aangeraden omdat dit iets meer bewegingsvrijheid heeft onder de grond en het dus wat meegeeft als er zwaar verkeer overheen rijdt. Lijmverbinding is strak en stijf en kan breken of gaan lekken, daarom is PVC met manchet de beste optie. Naast de afvoerbuizen vindt u bij ons alle hulp- en koppelstukken om een volledige buitenriolering aan te leggen. De SN8 afvoerbuizen zijn in meerdere diameters te verkrijgen en zijn voorzien van het KOMO keurmerk. Bochten nodig? In ons assortiment hebben we veel variaties zoals de PVC bocht 90 graden of de PVC bocht 45 graden.

Gaat u zelf een buitenriool aanleggen?

Zorg ervoor dat u sleuven graaft met voldoende ruimte aan beide kanten. Zorg dat de buizen in schoon zand liggen zonder steentjes. Het beste is om een droge sleufbodem te hebben dus leg de riolering bij voorkeur in de zomer. Hulpstukken hoeven niet uitgegraven te worden, ze kunnen in de losse grond geduwd worden. Zorg dat u van te voren weet welke buizen en hulpstukken u nodig heeft zodat u aan de slag kunt. Naast onze standaard hulpstukken zoals moffen, bochten en T-stukken hebben we ook flexibele Fernco koppelingen om drukloze of lage druk leidingen aan elkaar te verbinden. Ideale koppelingen die ook makkelijk te plaatsen zijn op plekken waar weinig speling is. Gaat u een binnenriool aanleggen? Bekijk hier ons aanbod voor binnenriolering.

Dyka & Wavin assortiment

PVC Dyka
In ons assortiment vindt u veel PVC materialen van Dyka: een gerenommeerd en toonaangevend merk in de wereld van afvoerbuizen. Dyka produceert een breed assortiment PVC buizen, koppelstukken en andere hulpstukken; alles wat u nodig heeft voor de aanleg van afvoerleidingen voor binnenrioleringen. De producten van Dyka voldoen aan de KOMO-kwaliteitseisen, volgens de NEN 7045, NEN 7046 en NEN 7013. Bij de meeste producten staat dit ook aangegeven. PVC afvoerbuizen en koppelstukken van Dyka zijn vaak in een grijze kleur. Een PVC buis van Dyka is beschikbaar in diverse maten. U heeft keuze uit diameters van 32 millimeter tot en met 200 millimeter, waarbij de wanddikte van buizen tot 125 millimeter minimaal 3,2 millimeter bedraagt. PVC afvoeren met een diameter van 200 millimeter hebben een minimale wanddikte van 4 millimeter.

Wavin PVC
Bij het selecteren van afvoerleidingen voor binnenriolering, wilt u geen keuze maken tussen comfort en prijs. Wavin heeft voor elke klus het juiste materiaal en Vos Products kan u helpen bij het maken van de juiste keuze. Het topklasse aanbod van Wavin is ontworpen voor elk geluidsniveau. Wavin heeft voor elke situatie een oplossing met het hoogste comfort, het grootste installatiegemak en de juiste prijs.

Welke hulpstukken zijn er voor uw buitenriolering?

We hebben uiteraard ook alle hulpstukken in huis om u compleet te voorzien van alle nodige materialen voor uw buitenriolering. Dankzij het manchetsysteem kunnen alle hulpstukken gemakkelijk over de afvoerbuizen schuiven. Lijmen is niet nodig wat ook tijd bespaart. Het kan lastig zijn om te bepalen welke hulpstukken u nodig heeft. Vaak heeft u in ieder geval een sok of een mof nodig voor de reparatie van een buis of om een extra stuk buis in de riolering te plaatsen. Om een bocht te maken heeft u vanzelfsprekend een PVC bocht met manchetverbinding nodig, deze bieden wij aan in veel variaties. Voor een splitsing hebben wij T-stukken in diverse graden. Voor een verbinding tussen afvoerbuis en gresbuis is een overgangsstuk nodig. Bekijk alle onderdelen voor bevestiging hier.

Bestel uw buitenriolering online

Vos Products heeft alles voor uw buitenriolering en kan door de ruime voorraad snel leveren. Bestel online of kom langs in onze winkel en maak gebruik van de snelle service. Wij hebben scherpe prijzen, producten van hoge kwaliteit en een ruim assortiment. Mocht u vragen hebben neem gerust contact op met een van onze medewerkers voor advies of hulp.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl