Beoordeeld met een 9,0 na 2314 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

Moestuinbak

Moestuinbak

Moestuinbak kopen? Vos Products heeft een mooi zelfbouwmodel die u binnen een handomdraai in elkaar zet. Dit gaat door middel van zes licht hanteerbare Ecoplanc profielen die handig in elkaar passen. Een moestuinbak is een handige optie om verhoogd uw eigen groenten en fruit te telen. Een moestuinbak is duidelijk gekaderd en ziet er daarom strakker uit dan het werken in de grond.

Uw eigen groenten en fruit telen in een volledig gerecyclede moestuinbak is tuinieren in zijn puurste vorm. De moestuin voor beginners is van 100% gerecycled plastic en kan nadien opnieuw volledig gerecycled worden. Voor een duurzame en makkelijke moestuinbak bent u bij Vos Products aan het juiste adres.

Variaties

14456

Moestuinbak - Grijs - 120cm x 120cm x 22cm(Klik voor meer informatie)

1,2m x 1,2m x 220mm € 109,00 incl. btw € 90,08 excl. btw

Onze modulaire moestuinbakken bouw je gemakkelijk zelf

Één vierkante meter moestuin van Ecoo zet u gemakkelijk zelf in elkaar en wordt in losse onderdelen geleverd. De profielen passen makkelijk in elkaar en daarom is de klus zo geklaard om snel te gaan tuinieren. De indeling van de moestuinbak bestaat uit vier vakken en is helemaal rot- en onderhoudsvrij. De Garden Box verzekert u jarenlang moestuinplezier. Vos Products biedt een kleine moestuinbak aan, de vierkante meter moestuinbak kan ook uitgebreid worden met een extra zelfbouwmodel en met behulp van de Ecoplanc Connect onderdelen als verbindingsstuk. U kunt ze natuurlijk ook los van elkaar plaatsen met enige tussenruimte zodat u overal gemakkelijk bij kunt. Het voordeel van de Ecoo moestuinbak is dat het geen onderhoud vereist en het erg simpel in elkaar kan worden gezet.

Één vierkante meter moestuin

Ook voor de kleine tuin of op een balkon kun je een eigen moestuin houden met een vierkante meter moestuin. Een verhoogde moestuinbak kost weinig tijd en moeite en het ziet er al snel strak uit door de indeling. Voor zo’n makkelijke moestuin vindt u altijd wel een plekje en kun je zelf aan de slag met het kweken van uw eigen groenten en fruit.

Belangrijk om te weten is dat de moestuinbak op een plek moet staan waar er 6 uur per dag zonlicht is. Als u een moestuinbak op uw balkon wilt, koop er dan ook een worteldoek bij zodat de grond in de bak blijft zitten. Deze worteldoeken kunt u in verschillende afmetingen bij ons bestellen. Zorg voor een vruchtbare grond en begin met het zaaien, denk eraan om uw moestuinbak genoeg water te geven. Voor beregening kunt u ook bij ons terecht. Bekijk hier ons aanbod in beregening. Laatste stap: geniet van uw eigen verse groenten en fruit!

Waarom een moestuinbak van gerecycled plastic?

Als u een hart heeft voor natuur en klimaat is een moestuinbak van Ecoo de perfecte optie. Hieronder een aantal voordelen opgesomd ten opzichte van een houten moestuinbak:

  • ​Duurzaamheid: de Ecoo moestuinbakken zijn 100% gerecycled en kun je na de lange levensduur ook opnieuw recyclen.
  • Rot- en onderhoudsvrij: in tegenstelling tot hout vergaat kunststof niet zomaar en is het rot vrij. Zo heb je jarenlang plezier van een kunststof moestuinbak.
  • Voordelig: kunststof moestuinbakken zijn over het algemeen een stuk voordeliger dan hout en gaan langer mee.
  • Makkelijke installatie: dit zelfbouwmodel staat binnen een mum van tijd in uw tuin of op uw balkon of terras door het makkelijke systeem.

Moestuinbak voor beginners koopt u bij Vos Products

U wilt beginnen met het verbouwen van uw eigen groenten en fruit, dan is onze Ecoo Garden Box de ideale oplossing voor een goede start. Deze bestelt u snel en gemakkelijk bij Vos Products. Wij hebben de moestuinbakken op voorraad en zijn snel bij u thuis geleverd. Of u wilt beginnen met één moestuinbak of meer bakken aan elkaar wilt zetten in combinatie met de Ecoplanc Connect verbindingsstukken. Het is allemaal mogelijk met Vos Products. Liever naar de winkel? Onze winkel in Veen is geopend van maandag t/m zaterdag. Bekijk onze openingstijden hier. Hulp nodig of heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar per mail of telefoon.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl