Beoordeeld met een 9,0 na 2302 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

Safety first; beugels, zadels en clips

Bent u op zoek bent naar het juiste elektra bevestigingsmateriaal voor uw klus? Dan bent u bij Vos Products aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid en diverse assortiment elektra bevestigingsmateriaal aan. Van klembeugels en drukzadels tot buisclips, mooie producten om de elektra op een subtiele manier weg te werken. Dit is niet alleen esthetisch waardevol, maar het is bovendien een stuk veiliger dan loshangende kabels en bedrading binnen uw pand. Hierdoor is de kans op kortsluiting en lichamelijke ongelukken met elektra een stuk minder aanwezig. Vos Products staat voor veiligheid en kwaliteit, daarom is het ook essentieel om ervoor te zorgen dat de producten voldoen aan de geldende veiligheidsnormen en worden geïnstalleerd door een gekwalificeerde elektricien.

Waarvoor bevestigingsmateriaal gebruiken?

De elektra en bedrading in de ruimte kan op diverse manieren bevestigd en weggewerkt worden.

  • ​Zo zijn de klembeugels zijn bedoeld om buizen aan muren of plafonds te bevestigen, deze zijn bij Vos Products in diverse kleuren en afmetingen. Ons assortiment drukzadels zijn zeer geschikt voor het bevestigen van elektra en flexibele buizen, omdat het klik- en klemsysteem ervoor zorgt dat de buizen niet weg kunnen schieten.
  • Voor het monteren van meerdere buizen aan elkaar, lint u de drukzadels aan elkaar koppelen. Het handige aan drukzadels is dat ze onderling aan elkaar te koppelen zijn, zodat je meerdere buizen naast elkaar kunt monteren.
  • Onze buisclips zijn ideaal voor het bevestigen van buizen op een eenvoudige en nette manier. .

Snel leverbaar!

De juiste afmeting of kleur in klembeugels, drukzadels of buisclips? Vos Products biedt u een breed assortiment aan op het gebied van elektra bevestigingsmateriaal. Neemt u contact op als u vragen heeft, ons deskundig team staat namelijk graag voor u klaar met een goed advies. Vandaag bestellen is immers binnen 1 - 3 werkdagen geleverd, zo bent u geheel ontzorgt voordat u aan de elektraklus begint.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl