Beoordeeld met een 9,0 na 2307 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

Tuinsproeiers

Een groene grasmat in de zomer, daar is beregening voor nodig. Vos Products heeft daarom een groot aanbod in tuinsproeiers samengesteld voor u. Zo is er altijd een variant of systeem wat perfect aansluit op uw wensen en behoeften. Tuinsproeiers voorkomen een dorre en droge tuin. We hebben zowel handsproeiers als geautomatiseerde systemen in het assortiment. Ook bieden we accessoires en hulpstukken aan. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de ideale optie, voor vragen of advies kunt u terecht bij onze adviseurs per mail of telefoon.

Welke tuinsproeiers hebben we?

In ons aanbod hebben we verschillende soorten sproeiers zodat er altijd iets tussen zit wat aan uw wensen en behoeften voldoet. Zo hebben we nevelaars van twee merken in het assortiment. Een nevelsproeier sproeit continue water over de hele oppervlakte. Het zijn pop-up sproeikoppen die voordelig zijn in aanschaf en makkelijk bediend kunnen worden. In plaats van een harde straal geeft deze sproeier een fijne nevel af. Bij deze nevelaar worden de nozzles niet meegeleverd, u kunt deze apart bestellen in verschillende varianten.

Vos Products heeft ook turbinesproeiers die met als belangrijkste kenmerk dat het water in een roterende beweging wordt verspreid. Ze worden ingezet bij het bewateren van gazons en tuinen. Ook hebben we verschillende bovengrondse sproeiers waar veel keuze en variatie is binnen het assortiment. Denk aan klepelsproeiers, sectorsproeiers, zwenksproeiers en rondsproeiers. Voor de hobby tuinier hebben we ook handsproeiers en pistoolsproeiers. Uiteraard zijn alle sproeiers verkrijgbaar met de benodigde accessoires.

Waar moet u letten bij het aanschaffen van tuinsproeiers?

Grote tuin of een kleine tuin? Geautomatiseerd of doet u het liever zelf? Deze factoren zijn belangrijk bij het bedenken welke tuinsproeier voor u het meest geschikt is. Het bereik van de sproeier is belangrijk zodat u zeker weet dat de hele tuin bereikt kan worden. Zorg ervoor dat uw sproeier genoeg waterdruk heeft voor een optimaal resultaat. Bedenk of u wilt gaan voor een tuinslang of een drukleiding. We bieden ondergrondse PVC drukbuizen welke vaak verlijmt worden met diverse koppelingen. Tyleen is ook zeer geschikt en wordt d.m.v. klemkoppelingen met elkaar verbonden. Belangrijke tip om al het water uit de leidingen te laten lopen om te voorkomen dat uw installatie in de winter kapotvriest. Heeft u advies nodig? Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden per mail, telefoon of natuurlijk in de winkel.

Betrouwbare merken bij Vos Products

Gardena
Bij Vos Products werken we met bekende merken zoals Gardena, en dat is niet voor niets. Gardena is een betrouwbaar merk vaak gebruikt door de hobby tuinier. Gardena staat voor het blijven innoveren van hun producten, ze streven naar steeds opnieuw verbetering. Daarnaast is Gardena een betrouwbaar merk waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Het is gemaks- en gebruiksvriendelijk voor iedereen met een passie voor tuinieren; zowel de hobby tuinier als de professional. Duurzaamheid wordt veel belang aan gehecht bij Gardena zowel in het productieproces als in het ontwerp.

Rainbird
Ons assortiment is voorzien van een nevelaar en turbinesproeier van Rain Bird. Rain Bird zet hoog in op het gebied van waterbesparing. Hun producten zijn ontworpen met het oog op efficiënter watergebruik zodat u efficiënt kan beregenen en op deze manier water kan besparen. Daarnaast is Rain Bird continue bezig met het innoveren en bedenken van nieuwe technologieën. We hebben verschillende modellen en series turbinesproeiers wat ook geldt voor de nevelaars.

K-Rain
K-Rain is gespecialiseerd in het ontwikkelen van efficiënte beregening en irrigatieproducten. Het is een Amerikaans bedrijf sinds 1933, al meer dan 70 jaar actief op het gebied van beregening voor consumenten tuinen, sportparken en gemeentelijke tuinen. In ons aanbod hebben we de turbinesproeier en nevelaar. De sproeiers zijn ontwikkeld voor de professionele markt en ze hebben een speciale afdichting waardoor het niet lekt, ook niet bij lage druk. De ingebouwde spoelvoorziening zorgt dat het vuil op de kop wordt weggespoeld wat de levensduur van de sproeier verlengt. De tuinsproeiers zijn gemaakt van duurzaam kunststof.

Maak uw installatie compleet met de benodigde accessoires

Om een beregeningssysteem te installeren heeft u naast de tuinsproeier ook enige accessoires nodig. Deze kunt u ook vinden bij ons in de webshop. Denk hierbij aan de flexibele aansluitbuis die u kunt gebruiken om een verbinding te maken tussen vaste leidingen en sproeiers, of voor bochten en hoeken zodat er niet onnodig veel koppelstukken gebruikt hoeven worden. Binnen ons aanbod zijn ook sproeierstandaarden te verkrijgen. We bieden ook beregeningsbuizen, afsluitventielen, afdruipventielen, beregeningskoppelingen en verdeelblokken. Klik hier voor al onze tuinslangen en koppelingen.

Wilt u een volledige tuinberegening aansluiten?

U wilt kiezen voor een volledige beregeningsinstallatie. Een keuze die gemaks- en gebruiksvriendelijk is en u veel werk gaat besparen. Een essentieel onderwerp voor een beregeningsinstallatie is een beregeningspomp. Deze pomp wordt gebruikt om water vanuit een waterbron naar het betreffende systeem te leiden. Als er geen directe toegang is tot leidingwater kan een waterpomp water uit een natuurlijke bron pompen om uw tuin, gazon of landbouwgrond te kunnen irrigeren. Het voordeel aan een beregeningspomp is dat het de waterdruk verhoogt waardoor het water gelijkmatig over de installatie kan worden verspreid. Daarnaast bent u niet afhankelijk van leidingwater en kunt u de toevoer van het water zelf regelen zodat de planten precies genoeg water krijgen naar behoefte.

Tuinsproeiers koopt u bij Vos Products

Voor een complete sproeier installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod kunnen we u van een mooie installatie voorzien of gewoon een eenvoudige sproeier. Alle benodigdheden zoals accessoires en hulpstukken zijn ook verkrijgbaar bij ons. Bestel het gemakkelijk en snel online. Vos Products heeft producten van hoge kwaliteit, een scherpe prijs en een ruime voorraad zodat alles snel bij u in huis is. Liever naar de winkel? Wij helpen u graag in onze winkel in Veen.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl