Beoordeeld met een 9,0 na 2290 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

Tuin en Terras

Vos Products helpt u graag met het onderhouden van uw tuin en terras door een ruim assortiment in tuinmaterialen aan te bieden. Wij hebben een groot aanbod in Hozelock beregeningsproducten en onkruidbestrijding. Of u nu zoekt naar tuinslangen of een nevelaar, u kunt bij ons terecht. Ook vindt u bij ons genoeg materiaal om uw tuin af te boarden en bieden wij compost- en moestuinbakken aan. Ook kunnen wij u helpen met een daksysteem voor uw overkapping. Zoekt u kunststof planken, palen, worteldoeken, of gras- en grindtegels? Wij bieden ze aan in diverse afmetingen, Vos Products heeft een grote voorraad en kan snel leveren. Niet gevonden wat u zoekt? Neem dan snel contact op met één van onze medewerkers.

Een groene tuin met compostbakken en moestuinbakken

Een gerecyclede kunststof compostbak is ideaal om uw organische tuin- en keukenafval in op te slaan. De kunststof compostbakken zijn gemaakt van 100% gerecycled kunststof en hebben een mega lange levensduur. De robuuste compostbakken kunnen goed tegen water en rot of splintert niet. Een fraaie oplossing om duurzaamheid en recycling door te voeren in uw huishouden. Compostbak kopen? Dan bent u aan het juiste adres. Met Vos Products kunt u uw huidige Ecoo compostbak uitbouwen naar meerdere compostbakken door slechts de aanbouwmodule te bestellen.

Onbespoten groenten en fruit eten en dit kweken in je eigen tuin, gezonder wordt het niet. Met behulp van onze moestuinbakken heeft u een vierkante meter moestuin. Duurzaamheid en ecologie in zijn puurste vorm. De moestuinbakken zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic afval en zijn ook hierna weer volledig recyclebaar. De moestuinbakken van De Garden Box zijn milieuvriendelijk, weersbestendig, vrij van onderhoud en splinters. Een garantie op jarenlang moestuinplezier!

Tuininrichting met Vos Products

Een gezellige tuin om het hele jaar van te genieten kost tijd, maar het levert ook een hoop plezier op. Geef uw tuin daarom de nodige aandacht die het verdient. Vos Products kan u hierbij van alle gemakken voorzien. Om te zorgen dat de tuin erbij ligt om door een ringetje te halen kunt u onze afboarding gebruiken. Wij bieden eco tuinafboarding aan waarmee u de randen van uw gazon of terras kunt afboarden. Om de tuin onkruidvrij te houden kunt u worteldoeken leggen onder bodembedekkers zoals grind of houtsnippers. Daarnaast hebben we meerdere producten voor onkruidbestrijding. Vos Products heeft ook gras- en grindtegels in het assortiment. Deze tegels zijn een perfecte basis voor een gazon of oprit.

Vanzelfsprekend een groene grasmat

Het gras is niet altijd groener bij de buren als u het gazon genoeg aandacht geeft. Met behulp van onze Hozelock beregeningsproducten komt uw grasmat niks te kort. Vos Products heeft een ruim aanbod aan tuinslangen en andere verschillende sproeiers voor de tuin. Uiteraard leveren wij ook de benodigde hulpstukken zodat u zo snel mogelijk aan de slag kunt. Naast bewateringssystemen en tuinslangen bieden we ook slangopbergsystemen, drukspuiten en pompen aan. Ons complete assortiment is direct op voorraad en daarom binnen enkele dagen bij u in de tuin. Klik hier voor meer beregeningsproducten zoals rainbird sproeiers, slangklemmen en een nevelaar bij Vos Products.

Kunststof planken en palen: ideaal en milieuvriendelijk

Vos Products heeft kunststof palen en planken in het assortiment. Een kunststof paal of plank is geschikt om te gebruiken voor een schutting, vlonder, terras of damwand. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor kunststof, en dat begrijpen wij. Kunststof palen en planken zijn een mooie oplossing voor vele projecten omdat kunststof geen onderhoud nodig heeft, niet wegrot en het een milieuvriendelijke optie is. Een mooi product waar je jarenlang plezier van hebt zonder onderhoud en je draagt een steentje bij aan een duurzamere samenleving. De zwarte kunststof planken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Daksystemen voor uw overkapping

Heeft u een mooi daksysteem nodig voor uw overkapping? Vos Products heeft een aantal prachtige opties in het assortiment. De kanaalplaten zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten en zijn ideaal voor elke terrasoverkapping. De polycarbonaat kanaalplaat is verkrijgbaar in helder en wit. In dit materiaal beschikt Vos Products over een vrijstaand bovenbouwpakket en een muuraanbouw pakket. Voor een compleet dakysteem hebben we ook tussenprofielen, zijprofielen, muurprofielen, bakgoten, kliklijsten en andere toebehoren. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl
Dakgoten
Drukleiding
Druk pvc afsluitkraan
Fernco doorvoeren
H-profiel polycarbonaat
Beugels, zadels en clips
Hulpstukken & accessoires
Meest gestelde vragen