Beoordeeld met een 9,0 na 2307 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

PVC

Dakgoten, er zijn veel verschillende soorten en maten in verschillende materialen. Vos Products biedt drie verschillende soorten dakgoten van pvc materiaal in verschillende diameters. Namelijk een bakgoot, kraalgoot en mastgoot. Naast deze goten hebben wij ook verschillende bijbehorende hulpstukken en ophangbeugels.

Pvc regengoot zelf installeren

Bent u op zoek naar een pvc dakgoot voor uw overkapping, tuinhuis, aanbouw of bedrijfshal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor uw pvc dakgoten. Wij werken voornamelijk met de S-lon dakgoot, dit is een bekend en kwalitatief goed merk, welke ook voor middelgrote en grote daken wordt gebruikt. Door het monteren middels een pvc lijmverbinding is de pvc goot voor de doe-het-zelver en professional goed te monteren. Door de lijmverbinding met een Griffon T88 of UNI 100 pvc lijm te verlijmen, maakt u juiste verbinding voor lange tijd.

Pvc dakgoot is gemaakt van kunststof

De pvc dakgoten zijn gemaakt van kunststof wat enkele voordelen met zich meebrengt. Licht van gewicht en in diverse kleuren te verkrijgen, doordat het een kunststof materiaal is kan het met elkaar verlijmt worden. Een nadeel is dat een dakgoot op langere installaties minder geschikt is, omdat de regengoot niet genoeg of juiste teveel uitzet of krimpt. Daarom worden bij langere installaties de goten uit meerdere losse delen gehangen. Pvc heeft als voordeel dat het verder vormvast is en tegen een stootje kan.

Dakgoot is een lijmsysteem

Een waterdichte verbinding dat is erg belangrijk bij het verlijmen van een dakgoot. Doormiddel van de dakgoot met diverse hulpstukken kunnen ze verbonden worden met pvc lijm, hierdoor ontstaat een sterke en hechte verbinding. Ideaal te gebruiken voor bijvoorbeeld tuinhuisjes, blokhutten, aanbouw, nieuwbouw enz. Het verlijmen wordt vaak in combinatie gedaan van een pvc cleaner, welke de pvc week maakt en de lijm nog beter laat hechten.

Onderhoudsgemak en voordelen van pvc dakgoten

De pvc dakgoot is gemaakt van een pvc materiaal (polyvinylchloride) een veelgebruikt en te recyclen materiaal oftewel een duurzaam product. De voordelen kunnen we als volgt aanmerken:

- Duurzaam: Pvc is een redelijk robuust en glad materiaal wat 30 jaar of langer mee kan gaan, door de weekmakers in het materiaal is dit redelijk goed uv-bestendig en bestand tegen andere weersomstandigheden als regen, vorst en hitte. Nadeel kan zijn dat het materiaal door de jaren heen kan verkleuren, maar dit zal heel geleidelijk aan gaan.

- Recyclebaar: Een goed punt voor het milieu dat pvc te recyclen is en weer opnieuw voor andere doeleinden gebruikt kan worden

- Lage prijzen: In vergelijking met Zink of aluminium dakgoten is pvc een betaalbaar en veelgebruikt alternatief. Voor functionaliteit zal dit product het zeker goed doen ten opzichte van andere dakgoten.

- Onderhouden: De oppervlakte van de regengoot is glad en zeer goed te onderhouden en schoon te maken. Vuil, mos en andere materialen zullen niet snel hechten op het pvc, waardoor de goot eenvoudig schoon te maken en bij te houden is. Maak de goot wel regelmatig schoon voor een optimaal gebruik en afwatering van hemelwater.

- Multifunctioneel: Door de vele vormen, maten, lengtes en kleuren zoals bakgoot, mastgoot met of zonder kraal is er op visueel gebied veel te krijgen. Voor elke type woning, tuinhuis of gebouw een dakgoot dat erbij past. Tevens uit te breiden met diverse dakgoot hulpstukken.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl