Beoordeeld met een 9,0 na 2314 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

Historie

Het begon allemaal in 2012 toen Bert en Arnoud Vos samen startte met handelsonderneming A. Vos en B. Vos. Vader en zoon begonnen met de verkoop van kunststof leidingsystemen, een bedrijfshal van 300m² vol met artikelen. De onderneming werd al snel een begrip in de regio en in 2014 werd de naam veranderd naar Vos Kunststoffen. De naam verklapte ook het assortiment; kunststoffen als Kunststof leidingen systemen, EPDM, plexiglas, polycarbonaat, HDPE, aluminium, composiet platen en nog veel meer. Later in 2022 is het bedrijf officieel opgesplitst naar Vos Products, Vos Kunststoffen en RedFox EPDM B.V.

Na de komst van de webshop in 2014 werd er direct een groei waargenomen. Klanten door de gehele Benelux zorgde ervoor dat Vos naast een regionaal begrip ook een landelijk begrip werd. Vos Kunststoffen werd steeds professioneler en na een EPDM-dakbedekking cursus voor vaste klanten kam er een duidelijke basis waar RedFox EPDM uit is ontstaan.

In 2016 is er geïnvesteerd in een CNC freesmachine. Dé kans voor maatwerk! Zo werd de klant optimaal bediend en er volgde meer machines. In 2022 is de keuze gemaakt voor een splitsing om de zakelijke klant en de particulier beiden zo goed mogelijk te bedienen. Zo is Vos Products er gekomen om alle klanten te kunnen bedienen. Zowel een online webshop als een fysieke winkel.

Vos Products’ winkel is gelegen in Veen, waar ook de basis ligt van Vos Kunststoffen, RedFoxEPDM én natuurlijk Vos Products. U kunt online bestellen of langskomen in de winkel. U wordt geholpen door Annemarie. Zij is het gezicht van de winkel en weet alles over pvc, tuinbenodigdheden en meer.

Vos Products richt zich voornamelijk op het aanbieden van producten die gerelateerd zijn aan bouw, techniek, water, elektriciteit, bevestiging en nog veel meer. Met ons compleet nieuwe uiterlijk en ingerichte winkel kunt u gericht alle materialen bestellen of direct meenemen. Het voordeel van onze winkel is dat u meteen de materialen kunt zien en voorradig liggen. Daarnaast ziet u meteen dat wij een uitgebreid assortiment hebben en de kwaliteit op en top is. Zo liggen er merken als Wavin, Dyka, Grain Plastics, Connect Products, Ecoo, LEO pompen, Summerrain, Fernco koppelingen, Spiraliet, K-rain, Rainbird en nog veel meer.

Daarnaast bieden wij al onze producten ook nog eens online aan via www.vosproducts.nl. U kunt online bestellen en de materialen binnen enkele werkdagen in huis verwachten. Wij werken met transport en postorderbedrijven, maar hebben daarnaast ook ons eigen transport in huis. Flexibiliteit kunnen wij zeker bieden.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl