Beoordeeld met een 9,0 na 2314 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

SummerRain

Plug ’n rain; zo simpel kan het zijn! Met het assortiment van SummerRain is het beregenen van uw tuin een eitje. Een professioneel beregeningssyteem die erg gebruiksvriendelijk is. Of u nou uw planten, gazon, border of haag wil beregenen, SummerRain heeft voor elk doeleinde een mooie sproeiset of een druppelsysteem. U kunt de sets bij ons bestellen waar alles in zit wat u nodig heeft. Uiteraard hebben we ook losse sproeiers en zijn alle benodigdheden los verkrijgbaar. Uw systeem optimaal gebruiken met het gemak om uw sproeiset of druppelsysteem te besturen vanaf elke willekeurige plek? Breid uit met de besturingscomputer die werkt via een app met bluetooth.

Het complete assortiment van SummerRain

SummerRain heeft alles wat u nodig heeft, Vos Products biedt verschillende sproeisets en druppelsystemen aan. Zo hebben we sproeisets voor uw gazon of borders en druppelsystemen voor uw balkon of terras en borders en hagen. In elke set zit precies de hoeveelheid aan onderdelen die u nodig heeft. Wil u uitbreiden of bent u een onderdeel kwijt? Dan is alles ook los te bestellen. Daarnaast bieden we ook een verlengset aan als u systemen wil combineren of afstanden wil overbruggen. Het voordeel aan SummerRain is dat het voor iedereen gemakkelijk in gebruik is en ook eenvoudig aan te leggen met behulp van de handleidingen of instructievideo’s die te bekijken zijn bij de betreffende set. Toch nog een vraag? Geen probleem! Bel of mail met onze klantenservice voor een antwoord op uw vraag.

Banner

De voordelen van SummerRain op een rijtje

Waar moet u nou voor kiezen met zoveel keuze in merken en systemen? SummerRain is een uitstekende optie waarbij u simpel alles in 1 set bestelt zodat u zelf niet na hoeft te denken over welke onderdelen u nodig heeft. Met een hart voor milieu en klimaat zijn de systemen ontwikkeld voor een prachtige tuin waar u weer kan genieten van insecten, vlinders en vogels in de tuin.

  • Afgestemd op uw tuin: Een grote of een kleine tuin, een balkon of een terras? Een heg of een gazon, wij hebben altijd een set die perfect aansluit op uw wensen en behoeften. Dit kan zowel handbediend of computergestuurd zijn.
  • Lange levensduur planten: Uw planten krijgen water op optimaal niveau! Gelijkmatige bewatering precies met de juiste dosering. Dat zorgt dat ze beter bestand zijn tegen ziekten en luizen.
  • Geen waterverspilling: De juiste hoeveelheid water wordt gebruikt, waardoor er geen druppel wordt verspild. Dat is fijn voor uw tuin én voor het milieu. Een duurzaam systeem, goed voor uw tuin en voor de natuur!
  • Weinig werk, maximaal genieten: Bij SummerRain staat gemak met stip op nummer 1. Geen moeilijke instructies voor installatie en toch een kwalitatief hoog irrigatiesysteem voor iedereen. Plug ’n rain!

Optimaal gemak én zorgeloos genieten met behulp van de besturingscomputer

Wil u de beregening helemaal uit handen geven en geen omkijken meer hebben naar uw tuin. Ervaar het optimale gemak van de besturingscomputer met bluetooth van SummerRain! De computer is compatibel met elke sproeiset en elk druppelsysteem van SummerRain. Zo kunt u vanaf uw vakantiebestemming gemakkelijk het systeem regelen via een app die werkt op bluetooth. De minimale vereisten is iOS7 of Android 4.3. De computer heeft 4 soorten irrigatieprogramma’s welke bestuurd kunnen worden vanaf elke locatie die u maar wenst!

Hulpstukken en accessoires gemakkelijk bestellen bij Vos Products

Naast alle sets bieden we ook alle losse toebehoren aan op onze webshop en in de winkel. Naast de besturingscomputer bieden we ook beregeningspompen van SummerRain aan en zijn hulpstukken zoals koppelingen, kraan- en slangstukken te bestellen in onze webshop. Dit kan nodig zijn bij uitbreiding van de set, of het combineren van verschillende systemen. Of natuurlijk als u een onderdeel bent verloren, is deze makkelijk bij te bestellen bij Vos Products. Bekijk hier de overige accessoires als grondpennen en verlengbuizen. Bestel het SummerRain assortiment bij Vos Products of bezoek onze winkel in de Veenstesteeg te Veen.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl