Beoordeeld met een 9,0 na 2302 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

Aluminium hemelwaterafvoer

Hemelwaterafvoer kan ook mooi zijn! Het oog wil nou eenmaal ook wat, een regenpijp van aluminium is stoer, strak én stijlvol. Daarom bieden wij aluminium HWA aan in vele kleuren zodat er altijd ééntje tussen zit die perfect bij uw project past. Met ons grote aanbod inclusief alle koppelstukken en toebehoren vindt u alles wat u nodig heeft om gelijk aan de slag te gaan met uw hemelwaterafvoer. Onze producten zijn zoals u van ons gewend bent scherp geprijsd en van hoge kwaliteit.

Een breed scala aan kleuren

Naast het populaire zwarte aluminium hebben we nog 5 andere kleuren in het assortiment. Uiteraard zijn alle koppelstukken in dezelfde kleuren verkrijgbaar voor een mooi geheel. De gekleurde alu buizen zijn hoogwaardig voorgelakt en kunnen daarom eenvoudig bewerkt worden. Houd er rekening mee dat gekleurde HWA een levertijd heeft van ongeveer een werkweek.

Voordelen van aluminium HWA

Naast de keuze uit vele verschillende kleuren heeft aluminium HWA nog meer voordelen! Hieronder op een rijtje:

  1. Licht van gewicht: alu HWA is lichter dan andere materialen waardoor het gemakkelijk te hanteren en te installeren is.
  2. Onderhoudsvriendelijk: het vereist weinig onderhoud; de natuurlijke oxidelaag beschermt tegen corrosie. Regelmatig reinigen is voldoende om de kwaliteit te behouden.
  3. Geschikt voor allerlei projecten: een gekleurde regenpijp kan prachtig zijn op een bedrijfspand, woning, nieuwbouw of renovatie.
  4. Duurzaam en betrouwbaar: het heeft een ontzettend lange levensduur en kan goed tegen verschillende weersomstandigheden, aluminium is recyclebaar.
  5. Stijlvol: het is een prachtige optie als u geen fan bent van een PVC regenpijp, het heeft een strakke, aantrekkelijke uitstraling.

Waarom gekleurde hemelwaterafvoer?

Hemelwaterafvoer zorgt ervoor dat regenwater op de juiste manier wordt afgevoerd naar de riolering, regenton of een opslagput. Van groot belang om lekkages in huis te voorkomen. HWA is van buitenaf goed zichtbaar en de gebruikelijke regenpijpen zijn niet altijd een fraai aanzicht. Daarom is alu HWA een mooie optie om voor een strakke uitstraling bij uw gevel of stucwerk.

Onze regenpijpen en alle koppelstukken en nodige toebehoren van aluminium zijn licht van gewicht en gemaakt van duurzaam recyclebaar materiaal. Door het grote aanbod bij Vos Products slaagt u altijd voor de juiste HWA! Met producten van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs bent u verzekerd van een lange levensduur en mooie HWA. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact op met onze specialisten, zij staan u graag te woord.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl