Beoordeeld met een 9,0 na 2307 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen

Heeft u een vraag over ons assortiment, uw bestelling of iets anders? Bekijk hier de meest gestelde vragen om te kijken of uw vraag erbij staat. Bent u nog niet geholpen met onderstaande vragen en antwoorden, neem dan contact op met ons team zodat zij uw vraag kunnen beantwoorden.

1. Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

  • Stuks artikelen zoals afvoer pvc, druk pvc, worden binnen 1-3 werkdagen geleverd
  • ​PVC buizen en lange lengtes zoals profielen worden tussen 3-7 werkdagen geleverd
  • Complete overkappingen kunnen op bestelling met circa 10-20 werkdagen geleverd worden

2. ​Wat kost het leveren van mijn bestelling?

Omdat we werken met eigen transport, PostNL en Transmission met een variatie in de grootte van pakketten werken we ook met verschillende verzendkosten. Alle bestellingen boven de €250,- hebben gratis verzending! Daaronder gelden de volgende tarieven bij bezorging in Nederland:

  • ​Klein pakket: €8,95 incl. btw.
  • Normaal pakket: €15,00 incl. btw.
  • Groot pakket: €36,30 incl. btw.
  • Mini pallet: €42,35 incl. btw.
  • Route zending: €48,40 incl. btw.

3. Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze pakketten die per post worden verstuurd worden geleverd door PostNL of Transmission. De grotere pakketten bezorgen wij zelf met eigen transport in Nederland en België. Voordat wij leveren nemen we contact met u op. Onze routes worden gereden op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, afhankelijk van de routes die week wordt uw bestelling op één van deze dagen geleverd.

4. Verkopen wij particulier of zakelijk? ​

Wij verkopen zowel aan zakelijke klanten als aan particulieren. De prijzen op de webshop staan zowel zonder als met btw vermeld. Zakelijke klanten ontvangen een factuur zonder btw.

6. Zijn de prijzen van buizen per meter of he​le lengte?

U kunt bij Vos Products PVC buizen of andere buizen kopen in zowel meters of hele lengtes. Dit wordt aangegeven in de desbetreffende tekst, wees hiervan bewust!

7. Zijn al onze producten voorzien van een keurmerk? ​

De meeste producten zoals PVC, tyleen en drainage zijn voorzien van de nodige keurmerken zoals Komo, Kiwa, Food grade certificering enzovoort. Dit geldt niet voor alle producten omdat dit simpelweg niet in alle gevallen nodig is. Zeker weten? Bel of mail met onze klantenservice.

9. Kan ik mijn bestelling retourneren?

Wanneer een product niet voldoet aan uw wensen vragen wij of u eerst met ons contact op te nemen. U heeft als klant de mogelijkheid binnen 14 dagen na aankoop het product op eigen kosten te retourneren. Het materiaal moet ongeschonden en zonder stukken teruggebracht worden. Ten alle tijden is het van belang dat u ons hiervan eerst op de hoogte brengt. Zonder ons op de hoogte te brengen zullen wij retouren niet aannemen. Mocht het product beschadigd binnenkomen worden kosten op de klant verhaalt.

10. Kan ik met iDeal betalen?

Ja! U kunt met iDeal betalen, welke bank u maar kiest. Zie ons betalingssysteem.

11. Kan ik mijn bestelling ook bij jullie afhalen?

Natuurlijk, U kunt producten na bestelling ook afhalen aan het magazijn te Veen. Wij zijn van maandag tot en met donderdag geopend vanaf 07:30-17:30. Op vrijdag zijn wij geopend vanaf 07:30 tot en met 17:00 en op zaterdag van 08:00-12:00.

Nog geen antwoord op uw vraag?

Neem contact op met onze klantenservice, ons team helpt u graag om uw vraag te beantwoorden.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl