Beoordeeld met een 9,0 na 2292 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

Bevestigingsmaterialen

Hier vindt u alle benodigde bevestigingsmaterialen die nodig zijn bij uw project in of rondom huis. Met de bevestigingsmaterialen kunt u alles stevig monteren. Denk aan montageogen, muurplaten, draadeinden, montageband, verloopnippels en draadbussen. Al deze materialen zijn ruim op voorraad en binnen 1-3 werkdagen bij u in huis. In deze categorie vindt u alles wat u nodig heeft voor montage en de afwerking van uw project. Bij de meest veelzijdige bouwmarkt slaagt u zeker voor alle benodigde materialen van uw klus. Vos Products biedt hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Aanbod bevestigingsmateriaal

  1. Montage ogen: een montageoog wordt gebruikt bij het monteren van een HWA-beugel.
  2. Stalen muurplaat: verkrijgbaar met binnendraad of buitendraad, gemaakt van elektrolytisch verzinkt staal.
  3. Houtdraadbout: perfect voor het stevig verbinden van verschillende toepassingen zoals het bevestigen van beugels aan een regenpijp. De ene kant heeft een houtschroefdraad en de andere kant een metrische draad.
  4. Draadeind RVS en verzinkt: draadeind is geschikt om bijvoorbeeld HWA buizen op maat te maken. Verkrijgbaar in RVS of verzinkt en in verschillende variaties verkrijgbaar.
  5. Montageband: dubbelzijdig band met een sterke hechting wat wordt gebruikt om borden, posters of frames op te hangen zonder dat er gaten geboord hoeven worden.
  6. Verloopnippel: een fitting die twee leidingen of buizen met verschillende diameters met elkaar te verbinden. Heeft aan beide uiteinden verschillende afmetingen om de overgang tussen de twee diameters te realiseren.
  7. Draadbus: hiermee wordt een schroefdraad verbonden, gerepareerd of te verbinden. Verkrijgbaar in meerdere afmetingen.

Bevestigingsmaterialen kopen bij Vos Products

Snel en makkelijk bevestigingsmaterialen bestellen kan bij ons, wij leveren binnen 1-3 werkdagen tegen een scherpe prijs bij u thuis. Wij helpen u graag als u vragen heeft of advies nodig heeft, neem dan contact op met onze klantenservice. Gelijk aan de gang? Kom langs bij onze winkel in Veen waar we een groot aanbod voor elke klus rondom en in huis. Bij de meest veelzijdige bouwmarkt van de regio slaagt u altijd.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl