Beoordeeld met een 9,0 na 2290 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

Zink

Dakgoten zijn in alle soorten en maten te vinden. Het belangrijk te onderzoeken welke breedte u nodig heeft wat voor soort dakgoot het beste bij uw huis past en wat vindt u mooi? Ook is het belangrijk om te weten of het materiaal gemakkelijk zelf te instaleren en monteren is. Uiteraard kunnen wij u met deze vragen helpen. U kunt contact met ons opnemen, onze specialisten helpen u graag!

We bieden een breed assortiment aan HWA. Hier vindt u ons aanbod dakgoten in het zink.

Waarom zinken dakgoten?

Zink is een natuurlijk robuust materiaal dat bekend staat om zijn weerbestendigheid en lange levensduur. Onze zinken dakgoten zijn bestand tegen corrosie, roest en extreme weersomstandigheden, waardoor ze een betrouwbare en onderhoudsarme optie zijn voor jouw woning. Door het mooie zinken kraaltje aan de dakgoot heeft u visueel een nog mooier uiterlijk aan uw veranda, aanbouw of huis. Zinken dakgoten kunt u bij ons online bestellen en binnen enkele dagen in huis hebben.

Milieuvriendelijk en recyclebaar

Kies voor een milieubewuste optie met zinken dakgoten. Zink is volledig recyclebaar en heeft een minimale impact op het milieu. Zinken dakgoten hebben een buitengewoon lange levensduur en vereisen minimaal onderhoud.

Elegante uitstaling

Naast hun duurzaamheid voegen zinken dakgoten een vleugje klasse toe aan de architectuur van je huis. Of je nu een modern of klassiek ontwerp zoekt, zinken dakgoten passen naadloos bij verschillende stijlen en zorgen voor een verfijnde uitstraling.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl
Dakgoten
Drukleiding
Druk pvc afsluitkraan
Fernco doorvoeren
H-profiel polycarbonaat
Beugels, zadels en clips
Hulpstukken & accessoires
Meest gestelde vragen