Beoordeeld met een 9,0 na 2291 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

Hemelwaterafvoer PVC

Voor hemelwaterafvoer bent u bij Vos Products aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in HWA en hebben een groot aanbod in PVC. Of het nu is voor uw platte dak, overkapping in de tuin of voor uw bedrijfspand, wij hebben alles van A tot Z in huis zodat u gelijk aan de slag kunt. Alle materialen van PVC kunnen we binnen enkele werkdagen leveren, let er op dat lange lengtes vanaf 2 meter met eigen transport worden geleverd en het dus iets langer kan duren.

Alle soorten PVC hemelwaterafvoer

Vos Products heeft diverse soorten PVC buizen en toebehoren in huis. Zo zijn de buizen verkrijgbaar in de kleuren grijs en wit. De lengtes zijn verkrijgbaar in 2 en 4 meter en de diameters zijn er in 60mm, 70mm, 80mm en 100mm.

Tevens beschikken we over een ruim assortiment, waarvan u zelf een complet pakket hemelwatervoer kunt bestellen, zie kopje Bestel een compleet pakket hwa PVC. Alles om het hemelwaterafvoer van uw eigen huis of pand op een goede, veilige en vooral simpele manier goed te regelen.

Waarom hemelwaterafvoer van PVC?

PVC is niet voor niets het meest gebruikte materiaal voor hemelwaterafvoer. PVC is licht van gewicht, stevig tegelijk en het is makkelijk te verwerken. De buizen zijn een voordelige optie en daarom razend populair om hemelwater correct af te voeren.

Een HWA buis zorgt ervoor dat regenwater op de juiste manier naar het riool wordt afgevoerd. Hiervoor is het belangrijk om te weten wat de diameter van de buis moet zijn zodat de buis genoeg capaciteit heeft voor de afvoer. Uiteraard heeft Vos Products verschillende diameters en lengtes in het assortiment. Ons aanbod is ook voorzien van de nodige hulpstukken.

Bestel een compleet pakket hwa PVC

Bij Vos Products kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met HWA. Diverse systemen zijn mogelijk om regenwater van daken, terrassen en andere oppervlaktes af te voeren. Om een complete hemelwaterafvoer te realiseren hebben wij niet alleen HWA buizen, maar ook alle andere toebehoren. Hier voor u op een rijtje:

  1. ​HWA PVC buis:de buizen zorgen ervoor dat het regenwater wordt afgevoerd naar de bestemde plek zoals het riool of een regenton.
  2. HWA bevestigingsmateriaal: met deze materialen bevestigt u de buizen vast aan de muur.
  3. HWA sok: ook wel een mof genoemd; een sok kan twee buizen met elkaar verbinden.
  4. HWA bocht:bochten kunnen zoals de naam al zegt bochten realiseren in uw afvoersysteem.
  5. HWA bladvanger: voorkomt dat er bladeren of ander vuil in de regenpijp terechtkomen.
  6. Vergaarbak:dit component kan regenwater opslaan zodat het geleidelijk wordt afgevoerd en wordt meestal geplaatst aan de onderkant van de regenpijp.
  7. T-stuk: maakt het mogelijk om afwijkende hoeken te maken in uw afvoersysteem.
  8. Verloopring:kan buizen met verschillende diameters met elkaar verbinden.
  9. Speciedeksel:fungeert als afsluiting en bescherming van een specieput.
  10. Eindkap:wordt gebruikt als afsluiting van een regenpijp of afvoerbuis.

U kunt kiezen voor korte en lange lengtes hwa PVC

Zelf uw hemelwaterafvoer systeem installeren, kan vrij eenvoudig als u de juiste materialen in huis heeft en beschikt over de juiste kennis. Allereerst bepaalt u de locatie waar de regenpijp moet komen, ook meet u de lengtes op en bepaalt u waar de eventuele bochten en t-stukken moeten komen. Zaag de buizen op de juiste lengtes en zorg dat de snedes recht zijn. Breng PVC lijm aan op de uiteindes en de fittingen, sluit de buizen aan op de fittingen. Bevestig de regenpijpen aan de muur met behulp van bevestigingsmateriaal. Daarna sluit u de regenpijp aan op de dakgoot met bijvoorbeeld een bocht. Het onderste uiteinde van de regenpijp wordt tenslotte aangesloten op het riool. Test daarna of het systeem lekvrij is.

Vos Products heeft PVC buizen in verschillende lengtes, kleuren en diameters beschikbaar:

Bestel hemelwaterafvoer OVC gemakkelijk online

Alles voor HWA onder één dak bij Vos Products. In onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft om snel aan de slag te gaan met een hemelwaterafvoer systeem. Onze PVC producten zijn van hoge kwaliteit, hebben een scherpe prijs en worden snel geleverd. Bestelt u buizen langer dan 2 meter? Wees ervan bewust dat we uw order dan met eigen transport leveren en het iets langer kan duren dan de normale levertijd. Lees hier alles over ons eigen transport. Liever gelijk aan de slag? Bezoek dan onze winkel en Annemarie helpt u graag verder. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl