Beoordeeld met een 9,0 na 2253 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 8:00 - 17:30 uur
Vrijdag van 8:00 - 17:00 uur
Zaterdag van 8:00 - 12:00 uur

HWA zink producten

Op zoek naar zink HWA producten? Bij Vos Kunststoffen vindt u een bijzonder breed assortiment. Van zink HWA buizen, koppelstukken en vergaarbakken: alles wat u nodig heeft voor uw hemelwaterafvoer! En waarom kiest u voor een hemelwaterafvoer van zink? Zink is duurzaam, van hoge kwaliteit en heeft een stijlvolle uitstraling. Onze producten zijn uiteraard scherp geprijsd en snel geleverd – precies zoals u van Vos Products gewend bent.

Hemelwaterafvoer van zink: de voordelen

Het doel van een hemelwaterafvoer is het afvoeren van regenwater uit de dakgoot, via de regenpijp naar de riolering, regenton of een opslagput. Een goede hemelwaterafvoer zorgt er dan ook voor dat u lekkages in huis voorkomt. Voor het beste resultaat raden wij een zink HWA aan: een hemelwaterafvoer van zink. Ook voor de montageproducten, zoals een vergaarbak of mastgoot, raden wij zink aan.

Zink is namelijk een duurzaam natuurproduct, van uitstekende kwaliteit. En een HWA zink behoudt deze kwaliteit ook voor zeer lange tijd: er ontstaat op een begeven moment een blauwgrijze patinalaag, die de buis beschermt. Bovendien heeft een zinken HWA een klassieke uitstraling, die past bij elke soort woonstijl. Een laatste voordeel van een hemelwaterafvoer van zink is dat u deze gemakkelijk zelf kunt monteren én repareren.

Waarom kiezen voor HWA van zink?

Een HWA van zink biedt dus veel voordelen. Eén van de belangrijkste is dat u een hemelwaterafvoer van zink eenvoudig zelf kunt monteren. Alle zinken buizen en hulpstukken zijn namelijk zonder soldering in elkaar te schuiven. Bij Vos Kunststoffen kunt u dan ook direct alle benodigde hulpstukken bestellen, zodat u thuis gelijk aan de slag kunt. Advies nodig? Neem gerust contact met ons op: een team van ervaren adviseurs staat voor u klaar!

Als u gaat bestellen, start u natuurlijk met de buis. De meest populaire is daarbij de zink HWA 80, die bij ons beschikbaar is in verschillende lengtematen. De HWZ zink 80 wordt gemonteerd aan een zinken mastgoot en vergaarbak. Een vergaarbak vangt het hemelwater tijdelijk op, waarna het wordt afgevoerd naar het rioleringssysteem. Tot slot kunt u met enkele koppelstukkenuw zink HWA verder uitbreiden en compleet maken.

Bestel hier uw HWA zink producten

Bij Vos Kunststoffen vindt u alles wat u nodig voor uw hemelwaterafvoer zink. Ook als u de HWA zink wil laten overgaan naar PVC bent u bij ons aan het juiste adres. Daarvoor heeft u bijvoorbeeld een montage schuifstuk nodig die de buis koppelt aan PVC. Dit schuifstuk vormt de aansluiting met de PVC afvoerbuis en schuift u dus over de regenpijp. Omdat wij ook zijn gespecialiseerd in PVC, vindt u al deze materialen eveneens in onze webshop.

Al onze producten voor een zink HWA zijn uiteraard scherp geprijsd, van hoge kwaliteit én snel geleverd. Daarnaast staan wij altijd voor u klaar bij vragen: ons team van ervaren adviseurs helpt u graag op weg bij uw bestelling. Zo maken we uw hemelwaterafvoer zink samen tot een succes!

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl