Beoordeeld met een 9,0 na 2307 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

Elektrabuizen & hulpstukken

Op zoek naar elektrabuizen? Dan bent u bij Vos Products aan het juiste adres! Wij bieden u een breed assortiment elektrabuizen – voor binnen en buiten, inclusief alle benodigde hulpstukken. Wanneer u een elektra buis via onze webshop bestelt, kunt u thuis dus direct aan de slag met uw elektrische installatie. Bovendien zijn al onze producten van hoge kwaliteit, scherp geprijsd en snel geleverd!

Waarvoor dienen elektrabuizen?

Elektrabuizen worden ingezet voor het geleiden van elektrische bedrading tijdens installaties. PVC buizen vergemakkelijken het soepele verloop van bedrading tussen verschillende punten, terwijl ze tevens bescherming bieden tegen externe elementen zoals water, stof en knaagdieren. Het gebruik van deze buizen is cruciaal omdat het de kans op schade op lange termijn verkleint. Daarom adviseren wij altijd het gebruik van PVC elektrabuizen. Hiermee wordt niet alleen de levensduur van de elektrische bedrading verlengd, maar wordt ook gezorgd voor een betrouwbare en veilige installatie.

De afmetingen van elektrabuizen

Wij bieden u elektrabuizen aan in de twee meest gangbare afmetingen: 16 of 19 millimeter. Het juiste formaat is afhankelijk van hoeveel bedrading u door de buis wil laten lopen. Vaak is een standaard PVC elektra buis van 16 millimeter voldoende. Wilt u echter een kookgroep op een andere krachtgroep aanleggen? Dan raden wij u elektrabuizen van 19 millimeter aan. Ook zwakstroom gaat vaak door een 19 millimeter elektra buis. Twijfelt u over het juiste formaat? Neem dan gerust contact op: ons team van ervaren adviseurs staat voor u klaar!

Bestel elektrabuizen gemakkelijk online

Bij Vos Products vindt u alles wat u nodig heeft om een betrouwbare elektrische installatie aan te leggen. Uiteraard diverse soorten elektrabuizen, maar ook alle benodigde hulpstukken. Denk daarbij aan een PVC elektra buisklem en PVC elektra sok. Onze producten zijn van uitstekende kwaliteit en geschikt voor zowel de professional als de particulier. Bovendien staan wij bekend om onze scherpe prijzen en snelle levering: u heeft uw elektra buis al binnen enkele dagen in huis!

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl