Beoordeeld met een 9,0 na 2292 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

Aluminium profielen

Bij Vos Products vindt u een groot aanbod aluminium profielen die worden gebruikt bij toepassingen als een overkapping waarbij bijvoorbeeld kanaalplaten verbonden worden door middel van de profielen. We hebben een groot aanbod waarbij u altijd vindt waar u naar op zoek bent. Of het nu gaat om tussen-, eind- hoekprofielen of connectoren om de profielen te verbinden, u bent bij Vos Products aan het juiste adres. Alle profielen zijn verkrijgbaar in de lengtes 2, 3, 4 en 6 meter.

Blank, geanodiseerd of ral?

Ons aanbod beschikt over onbewerkte aluminium profielen, geanodiseerd of ral profielen. De verschillen staan hieronder uitgelegd zodat u zelf gemakkelijk een afweging kunt maken.

  • Blank aluminium: heeft geen extra afwerkingen of behandelingen gekregen na het productieproces. Heeft een natuurlijke glans met de herkenbare look van aluminium. Onbewerkt aluminium is voordeliger dan RAL of geanodiseerd.
  • Geanodiseerd aluminium: deze profielen zijn behandeld met een elektrochemisch proces wat we anodisatie noemen. Hierbij wordt een beschermde oxide laag gevormd op het oppervlak van het aluminium. De geoxideerde laag maakt het aluminium harder, corrosiebestendiger en biedt extra bescherming tegen slijtage.
  • RAL-aluminium: RAL verwijst naar het RAL-kleurensysteem dat veel wordt gebruikt in Europa. RAL-alu is gecoat met verf of poedercoating die voldoet aan een specifieke kleurcode. De coating zorgt niet alleen voor kleur maar biedt ook extra bescherming tegen corrosie.

Op zoek naar een daksysteem?

Wilt u zelf aan de slag met een eenvoudige overkapping of aanbouw? Vos Products heeft een mooie optie voor een daksysteem waar de aluminium profielen voor gebruikt kunnen worden. Bekijk ook onze categorie voor alle daksystemen waarbij we een geheel pakket leveren waarmee u gelijk aan de slag kunt en alle benodigdheden gelijk in huis hebt. Uiteraard hebben we kanaalplaten in zowel opaal als in glashelder in een breed scala aan afmetingen. Voor uw daksysteem hebben we ook aluminium profielen met rubbers die gebruikt worden voor het dak zodat er geen water tussendoor kan lopen. Tip: een voordelige optie voor verbinding van de profielen is het H profiel van polycarbonaat!

Verbind uw profielen met de connectoren

Voor de verbinding van de profielen hebben we een breed scala aan connectoren in ons assortiment zodat elke bocht en hoek gerealiseerd kan worden. Of het nu 2, 3 of 4 poten nodig heeft, vlak of niet, Vos heeft ze in huis in zowel grijs als zwart. Ook hebben we verstelbare connectoren zodat u elke gewenste hoek kan verbinden. Bekijk alle connectoren hier.

Bestel uw aluminium profielen bij Vos Products

Met een ruim aanbod aan aluminium profielen vindt u altijd wat u nodig heeft voor bijvoorbeeld uw daksysteem, rekken of kasten, vitrines etc. We helpen u graag aan de juiste materialen in onze winkel aan de Veensesteeg in Veen. Uiteraard kunt u ook online bestellen waar we gratis leveren vanaf €250,- en binnen enkele werkdagen. Wil u graag advies of heeft u een vraag? Neem gerust contact op met ons team van specialisten.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl