Beoordeeld met een 9,0 na 2302 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

Spiraliet buizen en hulpstukken

Naast ventilatieroosters bieden we ook de nodige spiraliet buizen en spirobuis hulpstukken aan. Een spirobuis is een buis die wordt gebruikt als luchtkanaal om lucht te transporteren. Een spiraliet buis helpt bij het efficiënt geleiden van de lucht. Om deze buizen aan te leggen in gebouwen zijn er ook verschillende hulpstukken nodig die wij aanbieden in deze categorie. Ons aanbod beschikt ook over kunststof slangen die gebruikt worden voor het aansluiten van uw wasmachine en droger. Voor uw spirobuizen en hulpstukken, T-stukken, verloopstukken en eindkappen bent u bij Vos Products aan het juiste adres!

Ventilatiekanaal met spiraliet buizen

Ventilatiebuizen worden gebruikt voor het toevoeren van frisse lucht en afvoeren van binnen lucht. Geschikt voor in badkamers en keukens maar zijn ook zeker geschikt in grotere gebouwen zoals bedrijfspanden. Alle hulpstukken zijn voorzien van de nodige luchtdichtheidsklasse D volgens de norm PN-EN 12237. Zo weet u zeker dat u kwaliteit koopt waar u jaren mee vooruit kunt. We hebben meerdere diameters beschikbaar zodat u altijd een geschikte buis vindt. De spirobuizen zijn er in de diameters 100 mm, 125 mm en 150 mm. De buizen zijn toepasbaar in vloeren en plafonds.

Hulpstukken voor uw ventilatiekanaal

Om een ventilatiekanaal te realiseren zijn er hulpstukken nodig die wij ook aanbieden. Denk aan T-stukken, verbindingsstukken, bochten en verloopstukken. Deze zijn ook weer te verkrijgen in verschillende afmetingen. Met behulp van de hulpstukken kunnen de buizen met elkaar verbonden worden; zowel in een rechte lijn als met een bocht. De hulpstukken hebben een afdichtingsrubber, dit zorgt voor een snelle eenvoudige montage, een stevige verbinding en het heeft een hoge luchtdichtheid. Voor het monteren van de buizen en hulpstukken hebben we ophangbeugels in het assortiment met dezelfde diameters als de spiraalbuizen.

Koop uw spiraalbuizen en hulpstukken bij Vos Products

Verzekerd van goede kwaliteit en producten die voorzien zijn van de juiste keurmerken, dat bent u als u koopt bij Vos Products. U koopt tegen een scherpe prijs en we leveren binnen enkele werkdagen bij u thuis. U kunt ook langskomen bij onze fysieke winkel in Veen waar we u graag advies geven over de spullen die u precies nodig heeft. U kunt ook altijd even contact opnemen via de mail of telefoon als u vragen heeft over onze producten. Bent u op zoek naar ventilatieroosters? Klik hier.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl