Beoordeeld met een 9,0 na 2302 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

Ventilatieroosters

Huizen worden steeds beter geïsoleerd, waardoor ventileren ook van steeds groter belang wordt. Ventilatieroosters zijn perfect om frisse buitenlucht aan te voeren en de lucht van binnen te verversen. Products heeft verschillende soorten roosters in het assortiment waaronder plafond- deur- en gevelroosters. Hiermee realiseert u een gezond binnenklimaat. Ze bevorderen de luchtkwaliteit, zorgen voor een goede luchtcirculatie en voorkomen vochtplekken en andere problemen.

Waarom is ventileren belangrijk?

Om verzekerd te zijn van een gezond binnenklimaat zijn ventilatieroosters essentieel. De roosters worden gebruikt om de luchtstroom in een ruimte te reguleren door de uitwisseling van binnen- en buitenlucht te realiseren. Ventilatieroosters worden veelal gebruikt in gebouwen, huizen en andere afgesloten ruimtes.

  • ​Luchtcirculatie: ventilatieroosters bevorderen de natuurlijke luchtcirculatie.
  • Temperatuurregulatie: een comfortabele temperatuur wordt gehandhaafd door warme lucht af te voeren en frisse lucht binnen te laten.
  • Vochtregulatie: ventilatieroosters voorkomt een ophoping van vocht wat schimmelvorming voorkomt. Zo heeft u ook geen last van nare geuren.
  • Condensatiepreventie: Door luchtstromen mogelijk te maken, kunnen ventilatieroosters helpen bij het voorkomen van condensatie op ramen en andere oppervlakken.

Assortiment ventilatieroosters

We hebben een gevarieerd aanbod in ventilatieroosters voor de buitenmuur. Zo hebben we een gevelrooster van kunststof. Dit is een Nedco rooster waarbij u de keuze heeft uit 3 of 4 lamellen, dit rooster is verkrijgbaar in wit en bruin. De gevelklep is onderdeel van een ventilatiesysteem dat wordt geplaatst in de gevel van een gebouw. De gevelklep laat lucht van buiten naar binnen stromen of andersom, afhankelijk van het gewenste ventilatieniveau. Vos Products biedt de gevelklep aan in wit, zwart, rvs, bruin en ze zijn beschikbaar in verschillende maten. Deze solide gevelkleppen zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof materialen.

Vos Products biedt ook schoepenroosters aan in meerdere kleuren waarbij er keuze is uit aluminium of RVS. Een schoepenrooster is een rooster met gesneden of gegoten schoepen die ook wel lamellen worden genoemd. Een bolrooster behoort ook tot de opties, deze gevelrooster van RVS plaats je aan de buitenkant van het huis en heeft een ronde bolvormige kap die het rooster beschermd tegen invloeden van de wind. Bolroosters hebben vaak een fraaie vormgeving passend bij vele architectuurstijlen. Ook bieden wij RVS lamellenroosters die verkrijgbaar zijn in drie soorten afmetingen.

Ventilatieroosters kopen bij Vos Products

Wij hebben een assortiment ventilatieroosters samengesteld voor ieder wat wils. Zo hebben we roosters voor lamellen, plafonds, deuren en voor op de gevel. De roosters zijn uiteraard in verschillende afmetingen en kleuren te krijgen. Vos Products heeft een grote voorraad en kan snel leveren waardoor uw order binnen enkele werkdagen bij u thuis is. Vragen over welk rooster het meest geschikt is? Neem gerust contact op met onze medewerkers per mail of telefoon.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl