Beoordeeld met een 9,0 na 2301 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

Daksysteem

Op zoek naar een mooi daksysteem voor uw overkapping? Dan hebben wij het mooie vario systeem in ons assortiment. Wij leveren een compleet pakket met alles wat u nodig heeft als u een bouwpakket bestelt. Zo hoeft u het alleen nog maar zelf in elkaar te zetten met behulp van onderstaande montagehandleiding. De materialen zijn voorradig en leveren wij met ons eigen vervoer. Neem bij vragen contact op met ons deskundige team van specialisten.

Voordelen van een Vario profielsysteem

 1. ​De kanaalplaten hebben in de profielen genoeg speling waardoor spanningsscheurtjes worden vermeden.
 2. De noodzakelijke rubbers in de profielen zijn compatibel met plexiglas en makrolon. Scheuren in kanaalplaten worden hierdoor uitgesloten, dit wordt bewaakt door een permanente kwaliteitscontrole.
 3. De rubbers zijn gecoëxtrudeerd. Dit betekent dat alle aan de zon blootstaande zijden licht van kleur zijn, waardoor een te grote opwarming wordt vermeden. Bij gevolg geen scheurvorming in de platen omwille van te hoge temperaturen.
 4. Middels de voorziene boor- en schroeflijnen is de bevestiging van de profielen zeer eenvoudig.
 5. De profieldoorsnede toont kanalen waar water eventueel afgevoerd kan worden.
 6. Het gebruik van het ALWO-Thermoprofiel vermijdt condensatievorming in de profielen. Dit is erg belangrijk bij de bouw van veranda’s en terrassen die later tot veranda’s omgebouwd kunnen worden. De warmtedoorgangs coëfficiënt bedraagt: Kr = 2,78 W/m2K.
 7. De witte deklijst maakt het profielsysteem helemaal af en voorkomt tegelijkertijd een te grote opwarming van de profielen.
 8. Op het profielsysteem afgestemde toebehoren zoals bevestiging schroeven, muuraansluitprofielen, hoekjes, dwarsbalkdichtingen en afsluitprofielen – maken het plaatsen van de kanaalplaten gemakkelijk en probleemloos.

Kanaalplaten opaal wit of glashelder

Kanaalplaten zijn platen van polycarbonaat die veelal gebruikt worden in bouw- en constructietoepassingen zoals bijvoorbeeld overkappingen. De platen hebben meerdere lagen polycarbonaat die aan elkaar bevestigd zijn door verticale verbindingsstroken, waardoor dus de kanalen in de plaat ontstaan. De platen zijn licht van gewicht en zijn licht doorlatend wat fijn is bij een overkapping. De holle structuur van kanaalplaten zorgt voor een goede thermische isolatie, wat kan helpen bij het reguleren van de temperatuur in een gebouw of constructie. Kanaalplaten zijn daarnaast erg slagvast en bestand tegen harde wind en hagel. Belangrijk dat de kanaalplaten aan 1 zijde voorzien van een UV-beschermende laag. Zorg dat deze laag aan de zon kant van de overkapping komt te liggen. U herkent de UV-beschermende laag aan de product code die is geprint op deze kant van de plaat. Bij Vos Products hebben we opaal wit en glasheldere platen in het assortiment met lengtes variërend van 2 tot 7 meter, ze hebben een dikte van 16 mm en een breedte van 980 mm.

Vario-daksysteem-banner

Compleet bouwpakket bij Vos Products

Door een Vario daksysteem bij Vos Products te bestellen heeft u gelijk alle materialen die u nodig heeft voor het monteren van het pakket. Ons assortiment biedt vrijstaande bouwpakketten en muur aanbouwpakketten, verkrijgbaar in opaal wit en glashelder. Binnen een mum van tijd staat uw muuraanbouw of vrijstaande overkapping met ons Vario daksysteem. Zie hieronder wat er meegeleverd wordt met de juiste afmetingen op basis van het betreffende systeem.

 • ​Siliconenkit transparant 290 ml
 • Antidust tape gesloten – 1 meter
 • Antidust tape met perforatie – 1 meter
 • Aluminium aansluitprofiel - eindset
 • Aluminium muuraansluitprofiel - 3 meter
 • Aluminium U-aansluitprofiel wit – 98 cm
 • RVS schroeven Torx TX20 – 50 stuks
 • Aluminium afdekplaatje
 • Aluminium zijprofiel – 2,5 meter
 • Aluminium tussenprofiel – 2,5 meter

Gemakkelijk online Vario daksysteem bestellen

Eenvoudig en snel een daksysteem bestellen die u zelf kunt monteren, dan is het Vario daksysteem perfect. Niet nadenken over welke materialen u nodig heeft, deze worden automatisch meegeleverd. Uw pakket wordt geleverd met onze eigen bezorgdienst en eigen chauffeurs. De levertijd is circa 1 werkweek. Kanaalplaten, profielen en toebehoren zijn ook los bij ons te bestellen. Heeft u advies nodig of komt u er niet helemaal uit? Ons team staat voor u klaar; neem hier contact met ons op.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl