Beoordeeld met een 9,0 na 2314 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

Luchtroosters en ventilatieroosters

Op zoek naar ventilatieroosters? Vos Products heeft een gevarieerd aanbod in roosters voor ventilatie die worden gebruikt om luchtstromen te regelen en te verspreiden. De luchtroosters zijn verkrijgbaar voor zowel binnen als buiten. Ze worden geplaatst in plafonds, muren en vloeren om zo de ruimte te ventileren. Wij bieden verschillende soorten ventilatieroosters aan inclusief bijbehorende hulpstukken en spiraliet buizen die zorgen voor de aan- en afvoer van lucht. Een luchtrooster is onmisbaar voor het realiseren van een gezond binnenklimaat. Ze bevorderen de luchtkwaliteit, zorgen voor een goede luchtcirculatie en voorkomen vochtplekken en andere soortgelijke problemen.

Welke ventilatieroosters biedt Vos Products aan?

We hebben een gevarieerd aanbod in ventilatieroosters voor de buitenmuur. Zo hebben we een gevelrooster van kunststof. Dit is een Nedco rooster waarbij u de keuze heeft uit 3 of 4 lamellen, dit rooster is verkrijgbaar in wit en bruin. De gevelklep is onderdeel van een ventilatiesysteem dat wordt geplaatst in de gevel van een gebouw. De gevelklep laat lucht van buiten naar binnen stromen of andersom, afhankelijk van het gewenste ventilatieniveau. Vos Products biedt de gevelklep aan in wit, zwart, rvs, bruin en ze zijn beschikbaar in verschillende maten. Deze solide gevelkleppen zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof materialen.

Vos Products biedt ook schoepenroosters aan in meerdere kleuren waarbij er keuze is uit aluminium of RVS. Een schoepenrooster is een rooster met gesneden of gegoten schoepen die ook wel lamellen worden genoemd. Een bolrooster behoort ook tot de opties, deze gevelrooster van RVS plaats je aan de buitenkant van het huis en heeft een ronde bolvormige kap die het rooster beschermd tegen invloeden van de wind. Bolroosters hebben vaak een fraaie vormgeving passend bij vele architectuurstijlen. Ook bieden wij RVS lamellenroosters die verkrijgbaar zijn in drie soorten afmetingen.

Onze beste opties voor in huis

Ook voor binnen hebben we mooie opties en oplossingen om uw woon- of werkruimte te ventileren. Bekijk onze plafondroosters die in het plafond geïnstalleerd worden, ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en afmetingen. Een plafondrooster zorgt voor ventilatie en een gelijkmatige verdeling van de lucht in de ruimte zodat het CO2-gehalte goed blijft. Ten slotte heeft Vos Products deurroosters in het assortiment, dit deurrooster in het zwart zorgt voor toevoer van frisse lucht in een ruimte zoals een kelder, badkamer of keuken waardoor er een fijn binnenklimaat ontstaat en behouden blijft.

Spiraliet buizen en hulpstukken voor ventilatieroosters

Naast verschillende ventilatieroosters bieden wij ook de nodige spiraliet buizen en spirobuis hulpstukken aan. Een spirobuis is makkelijk te installeren en is toepasbaar in vloeren en plafonds. Vos Products heeft kunststof slangen in de maten 100, 125 en 150 mm. Als aanvulling daarop bieden wij verbindingsstukken, bochten, verloopstukken, t-stukken aan. Ook voor eindkappen en ophangbeugels kunt u bij ons terecht.

Spiraliet buizen zijn ronde buizen die geschikt zijn bij het aanleggen van eenvoudige ventilatiekanalen. Het zijn van binnen gladde en ronde buizen wat zorgt voor een optimale doorgang van de luchtstroom. Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Twijfel niet om contact op te nemen met ons team. Zij helpen u graag verder.

Waarom ventileren belangrijk is voor je binnenklimaat

Voorkomen is beter dan genezen, daarom is het goed om je huis optimaal te ventileren. Huizen worden steeds beter geïsoleerd en zijn veel luchtdichter dan voorheen. Hierom is een goede ventilatie van belang zodat er frisse lucht wordt aangevoerd en de vuile lucht netjes wordt afgevoerd. Slechte ventilatie kan leiden tot vochtproblemen, ook kan te weinig ventileren zorgen voor een ongezond niveau van het CO2-gehalte. Vos Products biedt verschillende ventilatieroosters, spiraliet buizen en hulpstukken aan waarmee een gezond binnenklimaat vanzelfsprekend wordt.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl