Beoordeeld met een 9,0 na 2315 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

Hozelock beregening

Een ontwikkeling als klimaatverandering doet weinig goeds voor uw tuin. De zomers worden steeds warmer en droger. In ons assortiment Hozelock beregening vindt u alles voor het bewateren van uw gazon. Hozelock is innovatief en gemaakt voor én door de tuinliefhebber. Alle tuinslangen, waterpistolen, zwenksproeiers en meer zijn erg makkelijk in gebruik en dus geschikt voor elke hobbytuinier. Bij Vos Products vindt u een compleet assortiment welke snel geleverd wordt bij u thuis.

Het Hozelock assortiment

Hozelock is een merk gemaakt door en voor de tuinliefhebber. De gebruiksvriendelijke producten zijn perfect om uw moestuin of gazon te bewateren. Denk bijvoorbeeld aan zwenksproeiers, jet sprays en de bijbehorende koppelstukken en andere toebehoren. Daarnaast hebben we vele tuinslangen in verschillende variaties, voor deze tuinslangen zijn ook slangwagens en auto reels verkrijgbaar. Naast droogte is ook onkruid een vervelend fenomeen; bij Vos heeft u verschillende opties om onkruid tegen te gaan. Bekijk eens een van onze green powers, gasbranders of drukspuiten. Tot slot hebben we pompen geschikt voor verschillende doeleinden en met verschillende capaciteiten.

Onderhoud uw tuin en kies voor Hozelock

Als u kiest voor Hozelock is het zelfs mogelijk om het systeem vanuit elke gewenste locatie te regelen via een app op uw telefoon. Zo kunt u tijdens uw vakantie, of als u onderweg bent en het weer verandert de bewatering veranderen. Elke hub kan maar liefst 4 kranen bedienen. De app is eenvoudig in gebruik en wordt gebruikt om bewateringsfrequenties te bepalen door starttijd, frequentie en duur te bepalen. U sluit gemakkelijk uw slang of sproeier aan op de kraan en bedien de app simpel vanaf welke plek dan ook. Bestel de Cloud Controller bij ons op de website voor het ultieme gemak!

Ga voor een complete beregeningsinstallatie

Bent u het vele onderhoud van uw tuin helemaal zat en wil u toch van een schitterende tuin genieten? Geef het bewateren helemaal uit handen door te kiezen voor een geautomatiseerd beregeningssysteem. Bij Vos Products hebben we prachtige opties om u te ontzorgen en de tuin te beregenen. Bekijk hier het grote aanbod bij Vos Products. Twijfelt u wat voor installatie het meest geschikt is voor uw tuin? Neem dan contact op met onze specialisten, zij helpen u graag aan het product wat het beste aansluit op uw wensen en behoeften. Een volledige beregening is een stuk efficiënter en hier wordt ook een hoop water mee bespaard.

Bewateren van bloemenperken en borders

Het beregenen van bloemenperken en borders kan makkelijk en snel met de hand. Door de multi-spuitpistolen van Hozelock op de tuinslang aan te sluiten kunt u uw planten snel van water voorzien. Om met de hand te beregenen hebben we 3 varianten genaamd: Jet Spray, Jet Spray Plus en de Jet Plus. Kies de jet gun die het beste bij u en uw tuin past. Deze multi spuiten hebben slimme eigenschappen; denk aan een vergrendeling voor als u lang moet sproeien en de optie van verschillende sproeipatronen.

Gemakkelijk en snel Hozelock kopen bij Vos Products

Als het gaat om beregening en bewatering van platen en bloemen of de tuin, dan bent u bij Vos Products aan het juiste adres. Wij bieden een compleet assortiment Hozelock producten aan voor tuin en terras. Met diverse producten als tuinslangen van Tricoflex, spuitpistolen, tuinsproeiers en nog veel meer, kunnen wij een kwalitatief goed systeem aanbieden. Alle Hozelock producten zijn op voorraad en kunnen binnen enkele werkdagen geleverd worden.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl