Beoordeeld met een 9,0 na 2309 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

Druk PVC

Druk PVC kopen? Voor het aanleggen van een vijver of van een beregeningsinstallatie heeft u druk PVC nodig. Vos Products heeft alles wat u nodig heeft; van een PVC drukbuis tot een draadnippel. Met een drukbuis kunt u (drink)water en afvalwater onder druk verplaatsen van A naar B. Naast een breed assortiment drukbuizen zowel transparant en grijs hebben we ook alle benodigde hulpstukken om een complete installatie te realiseren. Druk PVC is bestand tegen hoge druk en verkrijgbaar in vele variaties zodat er altijd een geschikt model tussen zit voor uw project. Hogedruk PVC is te herkennen aan de donkergrijze kleur, de kleur is donkerder dan bij normaal PVC.

PVC drukbuizen

Met behulp van drukbuizen kunt u vloeistoffen zoals bijvoorbeeld drinkwater onder druk verplaatsen van A naar B. We hebben een groot aanbod in druk PVC buizen en toebehoren. Vos Products heeft grijze en transparante PVC buizen. U kunt druk PVC herkennen aan de donkergrijze kleur, de kleur bij buizen en hulpstukken is donkerder dan bij normaal PVC. De transparante buizen worden bijvoorbeeld gebruikt in kassen als het van belang is dat u de vloeistof kunt zien. Zowel grijs als transparant is verkrijgbaar in de lengtes 2, 3 en 5 meter met verschillende diameters. Ook zit er een flexibele drukbuis en filterbuis in het assortiment. Deze buizen worden aan elkaar verlijmd met PVC lijm zodat de buizen waterdicht zijn. Hogedruk PVC is onmisbaar bij de bouw van zwembaden, vijvers en beregeningsinstallaties. Drukbuizen van PVC hebben een lange levensduur en zijn bestand tegen verschillende chemicaliën.

Waarvoor dient druk PVC?

Druk PVC wordt gebruikt voor leidingsystemen waarbij vloeistoffen onder druk staan. Het vindt toepassing in watervoorzieningssystemen voor drinkwater en irrigatiedoeleinden in de landbouw. Industrieel wordt het ingezet voor het transporteren van chemicaliën en perslucht. In riool- en afvoersystemen biedt druk PVC weerstand tegen druk en chemische invloeden, terwijl het ook wordt gebruikt in zwembadinstallaties. Verder wordt het toegepast voor drainage in tuinen en wegen. Druk PVC staat bekend om zijn duurzaamheid, corrosiebestendigheid, lichtgewicht en eenvoudige installatie. Het materiaal wordt ook gebruikt in luchtbehandelingssystemen waar gecomprimeerde lucht moet worden getransporteerd. Het is van essentieel belang om de juiste drukklasse en specificaties te kiezen op basis van de specifieke eisen van het project.

Leg een vijver of beregening aan met PVC drukbuizen

U wilt een mooie vijver aanleggen of een beregeningsinstallatie, dan heeft u druk PVC nodig. Bij Vos Products bent u hiervoor aan het juiste adres. Het leidingwerk voor een vijver is geen simpele snelle klus maar heeft veel voordelen. Zo kunt u met de leidingen uw vijver vol laten lopen of eens in de zoveel tijd het water opnieuw vullen. Met behulp van een filtersysteem en de leidingen wordt er onder druk water door de leidingen gepompt waardoor u een gezonde en schone vijver realiseert. PVC buizen hoef je daarnaast nooit te vervangen, het is een sterke kunststof die waterdicht gemaakt wordt met PVC lijm en koppelstukken. PVC drukbuizen zijn ook zeer geschikt voor uw beregeningsinstallatie, op zoek naar het ideale irrigatiesysteem? Kijk hier voor ons uitgebreide assortiment.

Welke PVC druk hulpstukken hebben we?

Naast de hoge druk buizen van PVC hebben we uiteraard ook alle toebehoren zodat u een compleet leidingwerk kunt aanleggen inclusief alle hulpstukken. Zo moet u ongetwijfeld hoeken en bochten maken, hiervoor hebben we een PVC bocht en een PVC knie in meerdere variaties. Daarnaast hebben we sokken, verloopringen en eindkappen. Ook is ons assortiment voorzien van T-stukken en ook voor hulpstukken zoals een draadnippel, slangpilaar, terugslagklep en doorvoer bent u bij ons aan het juiste adres. Dit alles kan waterdicht gemaakt worden door het te verlijmen met PVC lijm.

Koop uw complete druk PVC leiding bij Vos Products

U zoekt PVC leidingen voor hogedruk. U hebt gevonden wat u zoekt bij Vos Products, u kunt alles wat u nodig heeft gemakkelijk online bestellen en wij leveren het binnen enkele werkdagen bij u thuis af. Donkergrijze en transparante buizen in verschillende lengtes en diameters en de bijbehorende hulpstukken zijn bij ons verkrijgbaar. Als u niet zeker weet wat u nodig heeft kunt u contact opnemen met één van onze medewerker voor vragen en advies. Gelijk geholpen worden? Kom dan naar onze winkel in Veen.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl