Beoordeeld met een 9,0 na 2290 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

Hwa sok

Vos Products heeft veel producten op voorraad
Product: HWA Pvc sok voor regenwater
Kleur: grijs, groen en wit
Diameters: Ø60, Ø70, Ø80 en Ø100 mm.

Mogelijkheden: verjongd, verlengd en verjongd en verlengd.

Toepassingen HWA sok

Er zijn verschillende redenen waarom een hemelwaterafvoer sok kan worden toegepast:

  1. Verzamelen van regenwater: Een hemelwaterafvoer sok kan helpen bij het verzamelen van regenwater. Het kan worden aangesloten op een regenton of regenwatersysteem, zodat het opgevangen water later kan worden gebruikt voor doeleinden zoals tuinbesproeiing of het doorspoelen van het toilet.
  2. Voorkomen van overstromingen: Een hemelwaterafvoer sok kan voorkomen dat regenwater de grond rondom het gebouw te veel verzadigt. Dit kan vooral handig zijn bij tuinen en opritten, waar overtollig water kan zorgen voor plassen en modderige omstandigheden.
  3. Bescherming van de fundering: Door het regenwater efficiënt af te voeren, kan een hemelwaterafvoer sok helpen voorkomen dat water zich ophoopt rondom de fundering van een gebouw. Dit kan de kans op vochtproblemen zoals lekkages en scheuren verminderen.
  4. Verlenging van de levensduur van de buitenoppervlakken: Als regenwater niet adequaat wordt afgevoerd, kan het zich ophopen op buitenoppervlakken zoals muren en daken. Dit kan leiden tot schade en verval van de materialen. Een hemelwaterafvoer sok kan helpen bij het verminderen van de hoeveelheid water die op deze oppervlakken blijft staan, waardoor hun levensduur wordt verlengd.

Vanuit bovenstaand stuk kunt u concluderen dat het toepassen van een hemelwaterafvoer sok helpen bij het efficiënt afvoeren en benutten van regenwater, terwijl het ook de bescherming van het gebouw en de omgeving verbetert. Vos Products denkt hierin graag met u mee! Wij zijn namelijk voor zowel het duurzaam als esthetische mogelijkheden inzetten en dit aan te bieden. Zo kunt u lang blijven genieten van een goede hemelwaterafvoer.

Breed assortiment bij Vos Products

Bij Vos Products hebben we alle producten in huis om de hemelwaterafvoer van uw huis/ tuin goed te regelen. Klik hier voor het assortiment van HWA Sok. Wij hebben deze namelijk in verschillende kleuren, zoals grijs, groen en wit.

Eenvoudig te bestellen in onze webshop en tevens verkrijgbaar in onze winkel. Loop gerust eens binnen, de koffie staat hier altijd klaar!

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl
Dakgoten
Drukleiding
Druk pvc afsluitkraan
Fernco doorvoeren
H-profiel polycarbonaat
Beugels, zadels en clips
Hulpstukken & accessoires
Meest gestelde vragen