Beoordeeld met een 9,0 na 2314 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

Druk PVC – kunststof waterleidingen

druk pvc sok

Druk PVC nodig? Dan bent u bij Vos Kunststoffen aan het juiste adres! Wij bieden u namelijk alles wat u nodig heeft om uw installatie compleet te maken. Van een PVC drukbuis en schuifkraan tot aan PVC waterleiding en draadnippel. Onze producten zijn scherp geprijsd, maar altijd van de beste kwaliteit. Niet voor niets weet zowel de doe-het-zelver als professional ons al jarenlang te vinden voor hogedruk PVC!

Variaties

5200

Druk PVC - Sok - 16mm(Klik voor meer informatie)

€ 0,82 incl. btw € 0,68 excl. btw
5201

Druk PVC - Sok - 20mm(Klik voor meer informatie)

€ 0,73 incl. btw € 0,60 excl. btw
5202

Druk PVC - Sok - 25mm(Klik voor meer informatie)

€ 1,12 incl. btw € 0,93 excl. btw
5203

Druk PVC - Sok - 32mm(Klik voor meer informatie)

€ 1,12 incl. btw € 0,93 excl. btw
5204

Druk PVC - Sok - 40mm(Klik voor meer informatie)

€ 1,54 incl. btw € 1,28 excl. btw
5205

Druk PVC - Sok - 50mm(Klik voor meer informatie)

€ 2,24 incl. btw € 1,85 excl. btw
5206

Druk PVC - Sok - 63mm(Klik voor meer informatie)

€ 3,09 incl. btw € 2,55 excl. btw
5207

Druk PVC - Sok - 75mm(Klik voor meer informatie)

€ 5,57 incl. btw € 4,60 excl. btw
5208

Druk PVC - Sok - 90mm(Klik voor meer informatie)

€ 8,53 incl. btw € 7,05 excl. btw
5209

Druk PVC - Sok - 110mm(Klik voor meer informatie)

€ 12,40 incl. btw € 10,25 excl. btw
5210

Druk PVC - Sok - 125mm(Klik voor meer informatie)

€ 30,22 incl. btw € 24,98 excl. btw

Wat is PVC drukleiding?

Hogedruk PVC wordt gebruikt om water en andere vloeistoffen van punt A naar punt B te vervoeren. En dan met name als er druk op de PVC leiding komt te staan, bijvoorbeeld door een pomp of afsluiter. Druk PVC is daarom onmisbaar bij het bouwen van zwembaden, vijvers en beregeningsinstallaties. Maar ook in de tuinderij, waar vaak wordt gewerkt met warm water en hoge druk. Daarnaast wordt PVC drukleiding veel ingezet voor industriële doeleinden, om bijvoorbeeld vloeistoffen af te voeren.

Druk PVC is vaak voorzien van een (wettelijk vereist) keurmerk. Wanneer de PVC drukleiding wordt aangelegd voor drinkwater, moet de PVC drukbuis bijvoorbeeld over een KIWA keurmerk beschikken. Wanneer u een PVC leiding aanlegt voor industriële doeleinden of voor riolering, dan moeten de buizen het KOMO keurmerk hebben. Wij bieden hogedruk PVC met beide keurmerken aan; neem gerust contact op als u daar vragen over heeft.

PVC leidingsystemen – de mogelijkheden

Druk PVC leent zich dus uitstekend voor het aanleggen van verschillende systemen. Bij Vos Kunststoffen heeft u bovendien ruime keuze in kleur en diameter, zodat u altijd een passende PVC drukbuis vindt voor uw project. Ook bieden wij alle nodige hulpstukken aan. Denk daarbij aan afsluitkranen, T-stukken en 3D-koppelingen[link], die worden gebruikt om bijvoorbeeld een pomp aan een PVC leiding te koppelingen.

Alle hoge druk PVC materialen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een PVC drukbuis van 7,5 bar, PVC drukbuis van 10 bar en een PVC drukbuis van 16 bar. Alle hulpstukken hebben een drukklasse van 16 bar, maar zijn wel beschikbaar in verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld met lijmsok en binnen- of buitendraad.

Toepassingen PVC waterleiding

De hoge druk PVC leidingen die wij aanbieden, worden vaak PVC-U genoemd: polyvinylchloride zonder weekmaker. Deze leidingen hebben een hoge chemische bestendigheid, zijn corrosiebestendig, eenvoudig te installeren, duurzaam en onderhoudsvrij. Dat maakt deze buizen heel geschikt voor allerlei toepassingen. Zo wordt onze druk PVC vaak ingezet voor chemische installaties, beregeningsinstallaties en voor drinkwatertoepassingen, maar ook in de drank- en voedingsmiddelenindustrie, sanitair- en zwembadtechniek en de vijvertechniek.

Wanneer u zelf aan de slag gaat met een PVC leidingsysteem, is het belangrijk dat u de juiste hulpstukken kiest en goed kijkt naar hoe deze gemonteerd moeten worden. Gladde PVC drukbuizen kunt u bijvoorbeeld eenvoudig aan elkaar verbinden met een mof, die u dan inwendig lijmt. Ook PVC bochten, knieën en T-hulpstukken kunt u inwendig lijmen. Daarnaast kunt u ze vastzetten met een binnen- of buitenschroefdaad. De juiste montagewijze is daarbij afhankelijk van de toepassing van de PVC drukleiding. Vragen? Ons team van ervaren adviseurs staat voor u klaar!

Druk PVC kopen

Druk PVC is dus onmisbaar in veel industrieën, vijver- en zwembadbouw, tuinderij en andere installaties. Hogedruk PVC is in vergelijking met andere materialen, zoals HDPE, bovendien een stuk goedkoper en gemakkelijker te verwerken. Dit materiaal is daarom een goede keuze voor zowel professionals als doe-het-zelvers! Als u daarom een PVC leiding wilt kopen, bent u bij Vos Kunststoffen dus aan het juiste adres. Al onze producten zijn scherp geprijsd, van hoge kwaliteit én snel geleverd.

Let wel op: binnen ons assortiment druk PVC zullen een aantal artikelen verdwijnen. Bij deze producten staat dan ook OP = OP aangegeven. Wanneer een besteld artikel niet meer beschikbaar is, brengen wij u daar uiteraard van op de hoogte.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl