Beoordeeld met een 9,0 na 2290 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

Hwa bevestigingsmateriaal

Vos Products heeft diverse bevestigsmaterialen in het assortiment, te denken aan:

 • ​Ophangbeugel
 • Pijpbeugel
 • Omegazadel
 • KPA beugel
 • Montage ogen
 • Stalen muurplaat
 • Houtdraadbout

Klik hier op voor het simpel bestellen in onze webshop. Vandaag besteld is binnen 1 - 3 werkdagen geleverd!

Wat is HWA bevestigingsmateriaal?

Hwa bevestigingsmateriaal, ook bekend als hemelwaterafvoer bevestigingsmateriaal, verwijst naar de materialen en onderdelen die worden gebruikt om de afvoerbuizen en onderdelen van de hemelwaterafvoersysteem aan een gebouw te bevestigen. Deze materialen kunnen bestaan uit diverse soorten haken, beugels, klemmen, clips, schroeven, bouten en moeren. Het bevestigingsmateriaal wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat de afvoerbuizen stevig en veilig aan het gebouw zijn bevestigd, zodat ze niet losraken of bezwijken onder het gewicht van het water tijdens het afvoerproces.

Verschillende bevestigingsmaterialen verkrijgbaar

HWA staat voor HemelWaterAfvoer en verwijst naar de afvoerpijpen en systemen die worden gebruikt om regenwater van daken te verzamelen en af te voeren. Enkele veelvoorkomende bevestigingsmaterialen voor HWA-systemen zijn:

 1. Beugels: Er zijn verschillende soorten beugels beschikbaar, zoals hoekbeugels, gootbeugels en wandbeugels, om de afvoerbuis stevig aan de muur, de goot of het dak te bevestigen.
 2. Klemmen: Klemmen worden gebruikt om de afvoerbuis op zijn plaats te houden waar deze verbinding maakt met andere buizen of fittingen.
 3. Bevestigingsplaten: Deze platen worden gebruikt om de afvoerbuis aan de bovenkant van het dak te bevestigen en zijn meestal voorzien van meerdere gaten om flexibiliteit te bieden bij de installatie.
 4. Schroeven: Schroeven worden gebruikt om de beugels, klemmen en bevestigingsplaten vast te zetten op de juiste plaats.
 5. Verbindingsstukken: Deze worden gebruikt om de verschillende delen van het HWA-systeem aan elkaar te koppelen, zoals de afvoerpijpen, bochten, fittingen en eindstukken.

Het specifieke bevestigingsmateriaal dat nodig is, kan variëren afhankelijk van het type HWA-systeem, het materiaal van de afvoerbuis en de bevestigingspunten op het dak of de muren. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de bevestigingsmaterialen stevig en duurzaam zijn om ervoor te zorgen dat het HWA-systeem goed functioneert en lang meegaat.

Kwaliteit voorop!

Ons aanbod in bevestigingsmaterialen is ontworpen om aan de behoeften van zowel professionals als doe-het-zelvers te voldoen. We streven ernaar om producten van hoge kwaliteit te leveren die betrouwbaar, veilig en duurzaam zijn. Bovendien zijn al onze producten van hoge kwaliteit, scherp geprijsd en snel geleverd! In onze webshop kunt u gemakkelijk alle producten bestellen en deze kunnen binnen 1 - 3 werkdagen geleverd worden.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment elektra producten.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl
Dakgoten
Drukleiding
Druk pvc afsluitkraan
Fernco doorvoeren
H-profiel polycarbonaat
Beugels, zadels en clips
Hulpstukken & accessoires
Meest gestelde vragen