Beoordeeld met een 9,0 na 2290 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

Zinken mof

zink mof

Een zinken mof is een onderdeel dat vaak wordt gebruikt in het riool- en leidingstelsel. Het is een metalen buis die aan één kant taps toeloopt en aan de andere kant open is, waardoor het mogelijk is om verschillende riool- of leidingdelen aan elkaar te koppelen. De zinken mof wordt meestal gebruikt in combinatie met een zinken pijp om verbindingen te maken in het riool- of leidingstelsel.

Variaties

9113

Zink - Dubbele wrong - ø80mm(Klik voor meer informatie)

€ 3,48 incl. btw € 2,88 excl. btw
9126

Zink - Mof - 80mm(Klik voor meer informatie)

€ 5,01 incl. btw € 4,14 excl. btw

Voordelen van zinken mof

Er zijn verschillende redenen waarom men zou kunnen overwegen om een zinken mof aan te schaffen:

  1. Duurzaamheid: Zink is een duurzaam materiaal dat bestand is tegen corrosie en weersinvloeden, waardoor het een langere levensduur heeft dan andere materialen zoals plastic of gegalvaniseerd staal.
  2. Esthetiek: Zink heeft een mooie en klassieke uitstraling die goed past bij zowel moderne als traditionele architectuur. Het geeft een hoogwaardige uitstraling aan uw dak of gevel.
  3. Milieuvriendelijk: Zink is een volledig recyclebaar materiaal, wat betekent dat het na gebruik opnieuw kan worden omgesmolten en hergebruikt, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd.
  4. Kostenbesparend: Hoewel de initiële kosten van een zinken mof misschien iets hoger zijn dan bijvoorbeeld een plastic mof, is zink over het algemeen een investering die zichzelf terugverdient door de langere levensduur en het lagere onderhoud.

Op onze website kunt u alles vinden van hemelwaterafvoer in de zinken variant. Al onze producten voor een zink HWA zijn uiteraard scherp geprijsd, van hoge kwaliteit én snel geleverd!

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl
Dakgoten
Drukleiding
Druk pvc afsluitkraan
Fernco doorvoeren
H-profiel polycarbonaat
Beugels, zadels en clips
Hulpstukken & accessoires
Meest gestelde vragen