Beoordeeld met een 9,0 na 2295 beoordelingen
Grote voorraad Snel geleverd Gratis verzending vanaf € 250,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 07:30 - 17:30 uur
Vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 - 12:00 uur

Fernco flexibele koppelingen

Flexibele koppeling nodig? Ontdek ons ruime assortiment van Fernco! Deze flexibele koppelingen van rubber zijn heel geschikt om leidingen met weinig tot geen druk te repareren of aan elkaar te verbinden. Wij bieden u daarom een breed aanbod Fernco aan: zowel de particulier als professional kan bij ons terecht voor een flexibele buiskoppeling en alle benodigde hulpstukken om deze te monteren. Uiteraard snel geleverd, scherp geprijsd en van hoge kwaliteit!

Waarvoor worden Fernco flexibele koppelingen gebruikt?

Fernco flexibele koppelingen worden gebruikt om drukloze of lage druk leidingen – bijvoorbeeld riolering, sanitair, hemelwaterafvoer en ontluchting – te repareren of aan elkaar te verbinden. Dankzij hun flexibiliteit hebben de koppelingen een groter maatbereik dan de conventionele PVC koppelingen. Door deze eigenschap is een flexibele koppeling ook makkelijk te plaatsen op plekken waar niet veel speling is. Denk daarbij aan krappe kruipruimtes of zelfs als flexibele hemelwaterafvoer.

Koppelingen van Fernco worden gemaakt van een hoogwaardig PVC elastomeer. Dat maakt ze bestand tegen allerlei omstandigheden, zoals constante hitte en Uv-straling. Ook zijn deze flexibele koppelingen zeer onderhoudsvriendelijk: van veroudering is nauwelijks sprake. Met een flexibele koppeling van rubber bent u dus verzekerd van jarenlange kwaliteit!

Een overzicht van alle kenmerken:

  • ​Vervaardigd uit een PVC elastomeer
  • Bestand tegen chemicaliën, Uv-straling, bacteriën, rioolgas en wortelgroei
  • Bestand tegen een constante temperatuur van 40° C
  • Nauwelijks onderhevig aan veroudering/verrubberen
  • Snelle en eenvoudige installatie, zonder speciaal gereedschap
  • Perfecte verbinding, ongeacht de maat of het materiaal

Flexibele buiskoppeling

Met name de flexibele buiskoppelingen van Fernco zijn zeer bekend. U gebruikt een flexibele buiskoppeling voor alle verbindingen met betrekking tot afvoerleidingen, zoals riolering, sanitair, hemelwaterafvoer, ontluchting en alle andere drukloze of lage druk leidingen. Dankzij hun flexibiliteit hebben ze een groter bereik dan standaard PVC koppelingen en kunnen ze alle soorten leidingen met elkaar verbinden. Een Fernco buiskoppeling laat zich eenvoudig als overschuif sok functioneren en is ideaal voor kleine en krappe ruimtes.

Fernco buiskoppelingen zijn daarnaast snel en eenvoudig te installeren. U heeft namelijk geen speciaal gereedschap nodig, zoals lijm of kit. Daarnaast zorgt een flexibele buiskoppeling altijd voor een perfecte verbinding, ongeacht de maat of het materiaal van de leiding. Dat maakt een Fernco koppeling ideaal voor noodreparaties! Heeft u vragen over het monteren van deze koppelingen? Neem dan gerust contact op: ons team van ervaren adviseurs staat voor u klaar.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosproducts.nl